Hiç kimseden cevap gelmediğine göre daha önce aynı şekilde sorulan bir soruya verdiğim cevabı burada tekrar etmek istiyorum.
Sadece bir yorumda bulunayım. Konuya vakıf üyelerimiz gerekli açıklamaları yapacaklardır.
Veri çekebilmek için o programın veri tabanına ulaşabilmek gerekir. Hiç bir ücretli programın buna izin vereceğini sanmıyorum. Ancak bir çok veri tabanı kullanan programın verileri excele yazdırma gibi özellikleri vardır, bence bu özelliklerden istifade edin. Yani veriyi exceden çekmek yerine programdan excele aktarma özelliğini kullanın. Bazı programlarda verileri text dosyalarına (txt, csv uzantılı vb) yazabilirler, bu durumda da veriyi bu dosyalardan excele dış veri al özelliği ile almak mümkündür.
Teşekkür ederim sayın leventim,
Açıklamalara bilgi ekleme yapmak isteyenler veya bu konu ile ilgili link vermek isteyenler sizede ayrıca teşekkür ediyorum.
Hoşçakalın.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.