Personel Bİlgİsİ

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Personel Bİlgİsİ FormÜl Ekleme

PaylaŞiminiz İÇİn TeŞekkÜrler. Yalniz YazmiŞ OlduĞunuz FormÜlÜ Nasil UyĞulayacaĞim Form Üzerİnde Yaparmisiniz.

AŞaĞida Personelİn Sİcİl Numaralari, Yanda İse TÜm Personele Aİt Sİcİl Numarasina GÖre Sirali İsİm Lİstesİ Var. Yandakİ 35001 Sİcİl Numarasina BastiĞim Zaman Mehmet Aydin' A Aİt Bİlgİ Formunu AÇsin.ayrica Ocak Ayina BastiĞim Zaman Ocak Ayinda Hangİ Personel İzİn KullanmiŞ, Uyari AlmiŞ, Ceza VerİlmİŞ, İŞe GelmemİŞ, EĞİtİmlere KatilmamiŞ, Bunlari GÖrebİlİrmİyİm. Toplam 150 Personel Var. Ben Sadece 25 KİŞİlİk İsİm Lİstesİ Yazdim. Bİrde 2. Satir İle A Ve B SÜtunlarini Dondrumak İstİyorum (bÖlme Dondurma İŞlemİnde Satiri Donduruyorum Ama SÜtunu İstedİĞİm Yerden Donduramiyorum). Sİcİl Numarasi Veya İsİmlerİ Excel Sayfa1 Sayfa2 Sayfa3 Olan Yere Otomatİk Yazdira Bİlİrmİyİm? Yoksa Tek Tek Ellemİ Gİrmemİz Gerekİyor.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
tarkan@tarkanvural.com.tr
ANASAYFA kod sayfasına yazarsanız seçtiğiniz hücredeki değerin olduğu sayfaya gider :
Kod:
Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range)
Dim i As Long
For i = 2 To Worksheets.Count
Select Case Target.Column
Case Is = 2
If Target.Text = Sheets(i).Name Then Sheets(i).Select
End Select
Next i
End Sub

Excel Vers. ve Dili
tarkan@tarkanvural.com.tr
İstediğiniz şekildeki Bölmeleri Dondurmak için C3 hücresini seçip Pencere - Bölmeleri Dondur yapabilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Personel Bİlgİ Formu

PaylaŞiminiz İÇİn TeŞekkÜrler. Yalniz YazmiŞ OlduĞunuz FormÜlÜ Nasil UyĞulayacaĞim Form Üzerİnde Yaparmisiniz.

AŞaĞida Personelİn Sİcİl Numaralari, Yanda İse TÜm Personele Aİt Sİcİl Numarasina GÖre Sirali İsİm Lİstesİ Var. Yandakİ 35001 Sİcİl Numarasina BastiĞim Zaman Mehmet Aydin' A Aİt Bİlgİ Formunu AÇsin.ayrica Ocak Ayina BastiĞim Zaman Ocak Ayinda Hangİ Personel İzİn KullanmiŞ, Uyari AlmiŞ, Ceza VerİlmİŞ, İŞe GelmemİŞ, EĞİtİmlere KatilmamiŞ, Bunlari GÖrebİlİrmİyİm. Toplam 150 Personel Var. Ben Sadece 25 KİŞİlİk İsİm Lİstesİ Yazdim. Bİrde 2. Satir İle A Ve B SÜtunlarini Dondrumak İstİyorum (bÖlme Dondurma İŞlemİnde Satiri Donduruyorum Ama SÜtunu İstedİĞİm Yerden Donduramiyorum). Sİcİl Numarasi Veya İsİmlerİ Excel Sayfa1 Sayfa2 Sayfa3 Olan Yere Otomatİk Yazdira Bİlİrmİyİm? Yoksa Tek Tek Ellemİ Gİrmemİz Gerekİyor.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
türkçe
yardım

arkadaşlar soruma tam cevap alamadım yardım lütfen

Mdemir63

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis2010 32Bit Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
19-02-2026
arkadaşlar soruma tam cevap alamadım yardım lütfen

Selamlar,

Ekteki dosyada 1. sorunuzu cevaplamaya çalıştım incelermisiniz. Ayrıca Sayın Tarkan VURAL' ın verdiği kodlar da benim yaptığım köprülü çözümden daha güzel. Hangisi kolayınıza giderse onu kullanırsınız.

Kolay gelsin

Son düzenleme:

Mdemir63

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis2010 32Bit Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
19-02-2026
Selamlar,

Ekte gönderdiğim dosyayı incelermisiniz.
hem yazdım, hem de görüntülü kaydettim.
Umarım açıklayıcı olmuştur

Kolay gelsin.

Excel Vers. ve Dili
türkçe
çok teşekkürler. yalnız ocak şubat aylar var. bunları nasıl sıralayabilirim. yani ocak ayına tıkladığım zaman ocak ayında izin alan ceza alan personeli sıralaya bilirmiyim.