personel icmal tablosu

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Arkadaslar herkese kolay gelsin benim sorunum şu;çalıştığım yerde ana firma ve taşeron bazında personeller çalışmaktadır bu personellerin çalışma dağılımı istenmektedir örnek olarak 1-2-3 derece olarak çalışma yerleri ve bu yerlerine karşılık gelen iller
1-derece ile örnek olarak mardin ili dargeçit ilçesi diyebiliriz
2-derece olarak d.bakır ili veya ilçeleri olabilir
3-derece güneydoğu olmayan yerlerden başvuru yapıp işe başlayan arkadaslarımız
şimdi ay sonlarında verileri girdiğim zaman icmal sayfasında otomotikmen bütün il ve ilçelerden çalışan kişi mevcudu lazım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekürler.herkese kolay gelsin

Ekli dosyalar

Erdem Akdemir

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2016 PRO TÜRKÇE-İNG. 64 BİT
sayın akdenizaziz dosyanızı inceledim ve istediğiniz şeyin formüllerle olabileceğini ama oldukça fazla formül ve sayfa olacağından çok yavaş çalışacağını söylemeliyim

üstelik formüllerle yapılsa bile yeni ekleyeceğiniz inşaat firmalarının sayfa isminin ve icmal kısımdaki başlıktaki isimlerin aynı olması lazım.

makro uygun bir çözüm gibi görünüyor ama çok uzun zaman alacak bir kod yazılması lazım ve ustalar buna vakit ayırır mı bilemem, üstelik onunda çalışması için, sayfa ayarlarınızı belli bir düzen içinde kullanmalısınız

sizin için tek uygun çözüm özet tablodur, tek tek şirket sayfaları açacağınıza tek bir şirket sayfası açın ve bütün şirketlerin personel durumlarını ordan takip edin, tek yapmanız gereken fazladan bir şirket adı diye bir sütün ekleyerek , işlemin hangi şirket için olduğunu belirtmeniz, siz ona göre veri girişini yapın ve bir sayda hazırlayın

özet tablo kısmında ben ve sitedeki diğer arkadaşlar yardımcı olurlar

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
a

kuvari bey ilgilindiğiniz için teşekkür ederim evet dediğiniz gibi burada taşeronlar eklenmekte ve ben sadece 3-4 tanesini yazdım 22 tane taşeron var ve bu sayı 40 larada çıkabilir
makro veya vbasicte yardımcı olabilirseniz siz ve diğer ite yöneticileri teşekkür ederim.....

Erdem Akdemir

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2016 PRO TÜRKÇE-İNG. 64 BİT
kuvari bey ilgilindiğiniz için teşekkür ederim evet dediğiniz gibi burada taşeronlar eklenmekte ve ben sadece 3-4 tanesini yazdım 22 tane taşeron var ve bu sayı 40 larada çıkabilir
makro veya vbasicte yardımcı olabilirseniz siz ve diğer ite yöneticileri teşekkür ederim.....
makro olarak tamamen sıfırdan userformlar oluşturularak ve ona göre raporlanması sağlanarak birşeyler yapılabilir ama bu çok uzun süren bir işlem olacaktır ve kimsenin ilgileneceğini sanmıyorum

mevcut sayfalarınız üzerinden ise özet tablo ile olabilir, ben sizin için örnek bir dosya ekliyorum, bakıp ona göre karar verin

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
dosyayı açamadım kuvari bey;;;