Personel terfi tarihlerini hatırlatma

Excel Vers. ve Dili
2003 TÜRKÇE
Merhabalar arkadaşlar, ekte sunmuş olduğum örnekte gerekli açıklamayı yaptım. Umarım yardımcı olabilecek arkadaşlar için yeterli olmuştur. Şimdiden çok tşk ederim. iyi günler dilerim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 TÜRKÇE
lütfen arkadaşlar ilgisi çeken yada yardımcı olabilecek biri yok mu:(

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Shiftle bütün sayfaları seçip formülleri taşıyabilirdim ama sizin tamamlayacağınızı düşünerek isteğinizi mayıs ayına kadar düzenledim.

Ekli dosyalar

mcetinkaya65

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2021 türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
24-12-2030
Shiftle bütün sayfaları seçip formülleri taşıyabilirdim ama sizin tamamlayacağınızı düşünerek isteğinizi mayıs ayına kadar düzenledim.
Shiftle bütün sayfaları seçip formülleri taşıyabilirdim, konusunu biraz açabilirmiyiz.Yapılış şekli nasıl olur?

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Foruma şimdi girebildiğim için gecikmeli olarak cevap yazıyorum.
Örnekle anlatayım sayfa 3'e tıkladıktantan sonra shift tuşuna basarak sayfa 12'ye tıkladığınızda 10 sayfa etkin hale gelir. Bundan sonra bir sayfada yapacağınız işlem bütün sayfalarda yapılır.
Sizin dosyanızda 2. sayfayı kopyaladıktan sonra 3 ila 12. sayfayı shifte basarak etkin hale getirin. Sayfa 3'te a1 hücresini tıklayıp yapıştır komutunu verin. Bundan sonra yapılacak iş her sayfadaki düşeyara formüllerinde gerekli adres değikliklerini yapmanızdır.

mcetinkaya65

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2021 türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
24-12-2030
İlginze teşekkür ederim.