Personel ücretlendirmesi

Excel Vers. ve Dili
2003
Ekteki şablonda sayfa1 de personelle ile ilgili bilgiler bulunmaktadır. Her personele ait birer sayfa açtım. Sayfa 1de girdiğim bilgilerin herbiri ait olduğu personelin sayfasına otomatik olarak yönlendirilebilirmi. Yardımlarınız bekliyorum.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Merhabalar.

Dosayıyı incelemek istermisiniz,

iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
bir örnekte benden olsun;

a4 hücresi için
Kod:
=EĞER(SATIR(A1)>EĞERSAY(Sayfa1!$B$4:$B$1000;$B$1);"";İNDİS(Sayfa1!C$1:C$1000;KÜÇÜK(EĞER(Sayfa1!$B$1:$B$1000=$B$1;SATIR(Sayfa1!$B$1:$B$1000));SATIR(A1))))
dizi formülüdür kopyaladıktan sonra seçiliyken ctrl+shift+enter yapın,sağa ve aşağıya doğru kopyalayın(bu formülü sayın Ömerden ögrenmiştim kendisine teşekkürler.)

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2003
Yardım eden uzmanlara çok teşekkürler. Yeşilyurtlu, mami68, fedeal hepinize teşşekkürler ellerinize sağlık. Bir iki deneme yaptım yeni personel ekleyince de formüller çalışıyor.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Merhabalar...

cevabınız için, ve istediğiniz bu olduğu için

memnun oldum,

iyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
2003
Mami68 ve fedeal bir sorum daha olacak

Sayın mami68 oluşturduğunuz formülü ekteki dosyaya da uyarlamaya çalıştım fakat başarılı olamadım yardım edermisiniz tekrar. Ekteki dosyada sayfa 1 de değişik firmalardan alınan ödemeler bulunmaktadır. Herfirma için ayrı bir sayfa açacağım ve bu açtığım sayfada alınan ödeme kısmına sayfa1 deki ödemeler hakkında bilgilerin gelmesini istiyorum. Aynı personeller için yaptığınız dosyadaki gibi.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003
Teşekkürler olmuş fakat

Teşşekürler ellerinize sağlık olmuş ama tek bir sorun var. Ben alınan ödemelerin altındaki bölüme gelmesini istiyordum( j13 hücresine bakarsanız). Ben oraya sizin yazdığınız formülü uygulamıştım ama sanırım yanlış uygulamışım. çözüm olarak yaptığınız işime yarıyor. Sadece yanlış bölgede olmuş.tekrar tekrar çok teşekkürler.

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
dosyanız ekte firma ismini b2 hücresinde açılır biçimde yaptım bu sayede her firma için ayrı ayrı sayfa açıp çalışmanızı şişirmeye gerek yok.firma isimlerini sayfa1 de m9 hücresinden itibaren altaltayazarsanız listeye almış olacaksınız.
iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Merhabalar...

oradaki formülü kesip "J" sütununa yapıştırın olay biter,

iyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
2003
çok teşşekürler

Herkese yardımları için teşekkür ediyorum