Program kilitlenmesi hakkında

Excel Vers. ve Dili
2010 Excel-Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
21/03/2019
Merhaba dostlar
Yine bir sorunla karşılaştım.Çözümü burada bulacağıma inanıyorum.
Problemin şu;
1 userform ve bu userforma ekli 1 adet multipage ve mültipage sayısı 10 her page de duruma göre 30 ila 100 arasında textbox var. Totalde yaklaşık 1000 civarında textbox var. Bu forma basit bir kaydet bul sil değiştir kodları ekledim.kodlar gayet iyi çalışıyor. Ancak userform üzerinde işlem yapıp dosyayı kaydedip kapatıyorum.tekrar userform üzerinde bul kaydet işlemi yapmaya çalışıyorum ama program kilitleniyor ve kapatmak zorunda kalıyorum.
Sonra programdaki mültipage sayısını silerek 5 e kadar indirdim.bu sefer programda herhangi bir kilitlenme sorunu kalmadı. Ancak programın 10 mültipage sayfası ile çalışması lazım
Sorum su 1 userforma ne kadar textbox eklenebilir.Eklediğimiz her textboxı tanımlamamız mı gerekir. Gerekirse nasıl? Üstadlar böyle bir problem ile karşılaştınız ise nasıl çözmek çözdünüz?
Programın dosyası aşağıdaki linktedir
http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=19965

Excel Vers. ve Dili
İŞ : Microsoft Office Excel 2003
EV : Microsoft Office Excel 2003
Sorum su 1 userforma ne kadar textbox eklenebilir.Eklediğimiz her textboxı tanımlamamız mı gerekir. Gerekirse nasıl? Üstadlar böyle bir problem ile karşılaştınız ise nasıl çözmek çözdünüz?
Programın dosyası aşağıdaki linktedir
http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=19965
Programınızı inceledim, Ancak bende de hiç bir sorun çıkarmadı. Bana kalırsa; Birden fazla Userform kullanıp düzenlerseniz daha iyi olur diye düşünüyorum.

Excel Vers. ve Dili
2010 Excel-Türkçe
21/03/2019
userformda bul işlemi yapın formu kapatıp dosyayı kaydetin ve kapatın programı tekrar çalıştırıp userformada bl işlemi yapın,programın kilitlediğini göreceksiniz

Excel Vers. ve Dili
İŞ : Microsoft Office Excel 2003
EV : Microsoft Office Excel 2003
userformda bul işlemi yapın formu kapatıp dosyayı kaydetin ve kapatın programı tekrar çalıştırıp userformada bl işlemi yapın,programın kilitlediğini göreceksiniz
Bu hatayı veriyor.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2010 Excel-Türkçe
21/03/2019
niye hata var?bilen varsa lütfen söylesin kafayı yiyeceğim

Excel Vers. ve Dili
2010 Excel-Türkçe
21/03/2019
Anlaşıldığı kadarıyla bu problemin çözümünü bilen yok.