- Excel Vers. ve Dili
- Office 2007 TR
Merhaba arkadaşlar... Bilgi paylaşımlarınız gerçekten çok güzel... Birbirinize çok yardımcı oluyorsunuz.. Benim sorunumuda çözeceğinize eminim...
Bir inşaat şirketinde muhasebeciyim. Ay sonunda işçilerin puantajlarını girebileceğim, firmamızdan aldıkları net maaş üzeri puantajına göre hakedişini hesaplayıp bunu rapor halinde dökebileceğim bi program yapabilirmiyim?
dahasını şöyle anlatayım..
Örnek:
Adı soyadı Görevi Maaşı Gelmediği gün Pazar Mesai Avans
İlave edilecek Net hakediş
gibi sütunları olan ve benim buraya sadece maaşını ve puantajın girip ilave edilecek harcırahlarını girip net hakedişini hesaplayabileceğim bi program yapabilecek arkadaşım varmı? bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..
ilginize şimdiden teşekkürler
Bir inşaat şirketinde muhasebeciyim. Ay sonunda işçilerin puantajlarını girebileceğim, firmamızdan aldıkları net maaş üzeri puantajına göre hakedişini hesaplayıp bunu rapor halinde dökebileceğim bi program yapabilirmiyim?
dahasını şöyle anlatayım..
Örnek:
Adı soyadı Görevi Maaşı Gelmediği gün Pazar Mesai Avans
İlave edilecek Net hakediş
gibi sütunları olan ve benim buraya sadece maaşını ve puantajın girip ilave edilecek harcırahlarını girip net hakedişini hesaplayabileceğim bi program yapabilecek arkadaşım varmı? bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..
ilginize şimdiden teşekkürler