rakam girerek ad soyad yazdırma

Excel Vers. ve Dili
office 2016
Öncelikle emeği geçen yardımcı olan herkeze teşekkür ederim..
Ben excel de makbuz yapmaya çalıştım.Yaptımda sayılır:) fakat bir yerde sıkıntı yaşıyorum bir türlü çözümü bulamıyorum.Daire no (B6) kısmına numarayı girdiğimde kişinin adı ve soyadının otomatik olarak (EFG15) hücresine yazmasını istiyorum ama başarılı olamadım yardım ederseniz çok sevinicem .
Teşekkürler

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba,

MAKBUZ Sayfası, B15 :

Türkçe Sürüm :

Kod:
="Sayın " & İNDİS('İSİM LİSTESİ'!A1:A40;B6) & " den"
İngilizce Sürüm:

Kod:
="Sayın "&INDEX('İSİM LİSTESİ'!A1:A40;B6) & " den"

Excel Vers. ve Dili
office 2016
yardım için çok teşekkürler

Son düzenleme:

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
yardım için teşekkürler ama bu kodu nereye ve nasıl yerleştiricem açıklarsan
Hoş bir hitap şekli değil bu bir,
hangi sayfaya hangi hücreye yazmanız gerektiğini açık açık yazdım, tam okumamışsınız bu da iki.

Excel Vers. ve Dili
Office 2007
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
08-05-2021
(Sayın demiyeceğim),urtys, size karşılıksız yardım etmek isteyenlere karşı daha nazik olmak gerekmez mi?

Excel Vers. ve Dili
excel 2000 Türkçe
&
excel 2003 Türkçe
sanirim buda isinizi gorur

Excel Vers. ve Dili
office 2016
Hoş bir hitap şekli değil bu bir,
hangi sayfaya hangi hücreye yazmanız gerektiğini açık açık yazdım, tam okumamışsınız bu da iki.
ben yazdığım mesajda bir kabalık göremiyorum ki mesajı düzelttikten sonra bana karşı yapılan bu açıklamaya, ben tarafıma yapılan bır kabalık olarak görüyorum ben 35 yasında biriyim neyin nerde ne zaman konuşulması gerektiğinide çok iyi bildiğimi sanıyorum
konu hakkında verdiğiniz yardıma teşekkür ettiğim halde neden böyle bir tavırla yaklaşıldığını hala anlıyamadım

Excel Vers. ve Dili
office 2016
(Sayın demiyeceğim),urtys, size karşılıksız yardım etmek isteyenlere karşı daha nazik olmak gerekmez mi?

bana sayın diye hitap etmeniz neden bu kadar gerekli burası bir paylaşım forumu bana yardım etmek isteyenlere ben gerekli teşekkürü yaptım zaten bu tarz bır uyarı tarafıma yapılmış çok çirkin bir uyarıdır