randevu takip programı

Excel Vers. ve Dili
microsoft office 2003 türkçe
acil yardımmm!!! randevu takip programı

merhaba arkadaşlar. ben bir randevu takip programı yapmak istiyorum. excelde baya bi yol katettim sanırım ama bu excelde olcak gibi değil galiba. ama access demi visual basic demi olur bilmiyorum. bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var.
kafamda olan şeyi buraya yazmam çok zor. bana yardım edebilcek arkadaşlar için myheart_aylin@hot adresim. yardımlarınız için şimdidenb teşekkürler... istediğim programın bi benzerini buraya ekliyorum.. bunun üzerinde geliştirmeme yardımcı olabilirseniz memnun olurum

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
merhaba

Merhaba arkadaşım MSN den ekledim seni elimden geldiğince yardımcı olurum. msn adresim yilmazerdogan34@hot............. kabul edersen isteklerini anlatırsın bende yapabildiğimi yapaya çalışırım.

Excel Vers. ve Dili
Merhaba arkadaşım MSN den ekledim seni elimden geldiğince yardımcı olurum. msn adresim yilmazerdogan34@hot............. kabul edersen isteklerini anlatırsın bende yapabildiğimi yapaya çalışırım.
teşekkürler bende bu güzel paylaşım ve yardım sitesinde biri çıkmıcak diye düşünüyordum artık yazık olmuş düşüncesine giriyodum...
kabul ettim adresinizi ama ben akşamları msn de olabiliyorum malesef umarım denk geliriz

Excel Vers. ve Dili
arkadaşlar çok teşekkür ediyorum yardımsızlığınız için

Excel Vers. ve Dili
excel formunu açmak

arkadaşlar gönderdiğim rar dosyasında excel ile yapılmış bir program var. bu sitede diğer bir konuda yardım için yeni konu açmıştım ama cvp gelmedi şimdi sizden isteğim bu rardaki excel dosyasını açmaya kalktığımda direkt program açılıyor.ben exceli açıp kodlarını ve araç çubuklarını falan değiştirmek istiyorum. ama exceli açamıyorum. açabilcek olan varsa yardımını ACİLLLLL bekliyorum. myheart_aylin@hotmail.com msn adresim akşamları açık oluyorum umarım yardım edebilcek biri çıkar bu sefer artık iyice umutsuzluğa düşmüşken siteden bu kez umarım yardımcı olabilcek bi excele gönül veren olur diye umut ediyorum.....

Ekli dosyalar

1Al2Ver

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
64 Bit TR - Microsoft Office 365 - Win11 Home
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-01-2026
Merhaba,

Aşağıdaki linkte garip bir serzenişiniz oldu,

http://www.excel.web.tr/f57/randevu-takip-program-t64225.html#post351857

Kaldı ki isteğinize yanılmıyorsam casparov adlı üye cevap verdi,

2 nci başlık açtınız ve farklı isteğiniz var,

Gönüllülük esasına göre çalışan sitede, site ve üyelerine sitem etmeye hakkınız yok, özel mail ile yardım istiyorsunuz, yardım etmeyen çıkmayınca da sitem ediyorsunuz,

Biraz daha dikkatli ve sabırlı olmanızı öneririm,

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
sayın Aylin_23 ilk mesajınızı benim gibi 20 arkadaşımız indirmiş ama yanıt 1 aslında orada bir soru yok istediginiz nedir? 5. mesajdaki soruya yanıt vereyim programı açarken makroları etkinleştir seçenegi geliyorsa etkinleştirmeyin sayfalar açılacaktır. yok bu secnek gelmiyorsa boş bir excel çalışması açıp araçlar-makro-güvenlik-orta seçenegini işaretleyin gelecektir.kodlardaki probleminizi parça parça sorarsanız biz yarışırcasına yardım eden gönüllüleriz.(elimizden geldigince) ama biz balık tutmayı ögreniyoruz ve ögrendiklerimizi ögretmeye çalışıyoruz. hazır balık ta var. arama yapın ama tam istediginiz inanın yapmaya çalışarak olacaktır. saygılar.

ilk programı yapan assubay emeklisi bey güzel bir çalışma yapmış. veri tabanı access bu programı biraz degiştirerek işinizi görür diye düşünüyorum.

Excel Vers. ve Dili
sayın Aylin_23 ilk mesajınızı benim gibi 20 arkadaşımız indirmiş ama yanıt 1 aslında orada bir soru yok istediginiz nedir? 5. mesajdaki soruya yanıt vereyim programı açarken makroları etkinleştir seçenegi geliyorsa etkinleştirmeyin sayfalar açılacaktır. yok bu secnek gelmiyorsa boş bir excel çalışması açıp araçlar-makro-güvenlik-orta seçenegini işaretleyin gelecektir.kodlardaki probleminizi parça parça sorarsanız biz yarışırcasına yardım eden gönüllüleriz.(elimizden geldigince) ama biz balık tutmayı ögreniyoruz ve ögrendiklerimizi ögretmeye çalışıyoruz. hazır balık ta var. arama yapın ama tam istediginiz inanın yapmaya çalışarak olacaktır. saygılar.

ilk programı yapan assubay emeklisi bey güzel bir çalışma yapmış. veri tabanı access bu programı biraz degiştirerek işinizi görür diye düşünüyorum.
bende bu programı değiştirmek istiyorum çünki bu haliyle işimi görmüyor. parça parça diyorsunuzda eğer excelden iyi anlıyor olsaydım emin olun sorardım. o yuzden msn adresimi verdim. ki bir kızın msn ini vermesinin ne demek olduğunu bilmem nasıl anlatayım sizlere. eğer parçalayabilseydim sorularımı burada 3 ay sürer sanırım

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Size excel dosyasının açılmış halini gönderiyorum inceleyin d ye kaydedin yoksa formlar calışmaz.(d ye RAR dosyasından çıkarın dosyayla oldugu gibi kaydedin) exceli açın araçlar-makro-visualbasicdüzenleyicisi karşınızda istediginiz degişiklikleri yapın hatta takıldıgınız yeri sorun saygılar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excell 2016
altın üye nasıl olunuyor arkadaşlar göremiyorum üye olsamda :D