regresyon analizi

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Arkadaşlar excelde alfa hesaplanabilirmi bilgisi olan varmı

parametre

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
ofis 2010 turkce
alfadan kasıt degişkenmi ornek dosya ekleyiniz sorunuzuda acık sormanız onerilir kolay gelsin

Excel Vers. ve Dili
türkçe
regresyon analizinin doğruluk derecesinin ölçen alfa dan bahsediyorum. daha çok spss programında yapılıyor ancak spss i yüklerken sorunlar yaşıyorum bu yüzden excel de yapmak istiyorum mümkün olup olmadığını merak ediyorum

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
regresyon analizinin doğruluk derecesinin ölçen alfa dan bahsediyorum. daha çok spss programında yapılıyor ancak spss i yüklerken sorunlar yaşıyorum bu yüzden excel de yapmak istiyorum mümkün olup olmadığını merak ediyorum
Böyle bir şey mi?

.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
türkçe
bu verileri kullanarak yapılabilecek bir formülasyon gerekli. tek bir alfa değeri çıkacak şekilde

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel2007 türkçe
Regresyon excel bağımsız değişken adedi

Arkadaşlar regresyon yaparken benim bir tane bağımlı 17 tane bağımsız değişkenim var 15 tane bağımsız değişkenden sonra excel hata veriyor sonuca bunu nasıl arttırırım 17 tane bağımsız değişken adedini sorunsuz sonuç alabilirim teşekkür ederim şimdiden x giriş aralığını 15 sütundan sonra hata veriyor yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorm kolay gelsin

Ömer BARAN

Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 ( 32 bit ) TÜRKÇE
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
(18.03.2020) - Uzman olduğu için tarih geçersiz oldu.
Arkadaşlar regresyon yaparken benim bir tane bağımlı 17 tane bağımsız değişkenim var 15 tane bağımsız değişkenden sonra excel hata veriyor sonuca bunu nasıl arttırırım 17 tane bağımsız değişken adedini sorunsuz sonuç alabilirim teşekkür ederim şimdiden x giriş aralığını 15 sütundan sonra hata veriyor yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorm kolay gelsin
Merhaba, foruma hoşgeldiniz.

Çok anladığım konular değil ama dosyanızın bir örneğini ekleyerek destek isterseniz,
konu hakkında bilgisi olan üyeler fikrini belirtecektir mutlaka.

Örnek belge özellikleri ve örnek belge yükleme yöntemiyle ilgili açıklama cevabımın altındaki İMZA bölümünde var.
.