resim ekleme

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office XP Professional ( 2006 )
Hocam slm. Excele yeni başladım sayılır. Bir bayi dosyam var. İlk sayfada bilgileri çağırıp getirmeyi düşey aradan sizin sayfanızdaki bilgiler yardımıyla bilgileri almayı başardım.Kodu yazan yerden seçip bilgileri getirdim. Alltaki kodu yazan yeredeki bilgi ilk seçtiğim kodun aynısını yazıyır.O nuraraya göre de 3. sekmeye koyacağım resimleri çağırmak istiyorum.Ama bunu beceremedim.Yardımlarınızı bekliyorum. ( dosya ekte)

Saygılarımla.

Excel Vers. ve Dili
Hocam çok teşekkürler. Bakıp halletmeye çalışacağım.

nihatkr

Altın Üye
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
2010 Türkçe
2013 Türkçe
OFİS 365
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
09.10.2029
Bir Uygulama Yaptım Bakarsan.

Senin Tablona iki resim ekledim. Bunu geliştirebilirsin. Ama yurttas arkadasımızın verdiği linkte cok daha detaylı bilgi bulabiliyorsun.

Excel Vers. ve Dili
her ikinizede çok teşekkür ederim. Ama bazı uygulamalarda vermiş olduğunuz linkler çalışmıyor. Yada sayfada hata oluyor. Bilgi veremek istedim.

Saygılarımla.

Excel Vers. ve Dili
Hocam iki resim demişsiniz fakat sadece tek resim var dosyada ( bayrak ) ben mi irşeyleri yanlış yapıyorum anlayamadım.

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
her ikinizede çok teşekkür ederim. Ama bazı uygulamalarda vermiş olduğunuz linkler çalışmıyor. Yada sayfada hata oluyor. Bilgi veremek istedim.

Saygılarımla.
Hangileri çalışmıyor? Denedim çalışıyor.

Açıklamaları okuyun. Son dosyadaki resimleri C:\'nin altına koymalısınız.

..

nihatkr

Altın Üye
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
2010 Türkçe
2013 Türkçe
OFİS 365
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
09.10.2029
Makro Güvenliğini!!!

Verilen tabloda macrolar var. Makroların çalışması için makro güvenliğini orta düzeye getirip dosyayı kaydetmelisin. Sonra excel'i kaptıp yeniden ac ve makroları etkinleştiri seç. ozaman kodu değiştirince resimlerinde değiştiğini göreceksin.
Kolay gelsin..

Excel Vers. ve Dili
Hocam sizi çok meşgul ettim. İşlem tamamdır. Bundan sonrası kolay gibi. Çok sağolun. Kolay gelsin. Saygılarımla.