O hücreye açıklama ekle örneğin bi nokta koy. Sonra açıklamahücre duvarına mouse ile tıkla. Sonra AÇIKLAMA DÜZENLE. Sonra hücre duvarına sağ tıkla. Çıkan menüden RENKLER VE ÇİZGİLER / DOLGU / RENK / DOLGU EFEKTLERİ / RESİM / RESİM SEÇten istediğin resmi seç. İstediğin oldu sanırım.
O hücreye açıklama ekle. Sonra AÇIKLAMA DÜZENLE. Sonra hücre duvarına sağ tıkla. Çıkan menüden RENKLER VE ÇİZGİLER / DOLGU / RENK / DOLGU EFEKTLERİ / RESİM / RESİM SEÇ ten istediğin resmi seç. İstediğin oldu sanırım
evet sononunda oldu meğer yanlış yapıyormuşum açıklama penceresi çıkınca köşelerde tırtıklı çerçeve var oraya sağ tıklayınca doğru pencere çıkıyor ben önceden direk ortaya sağ tıklıyordum şimdi oldu benim gibi yanlış yapan arkadaşları bir uyarayım dedim ))
ayrıca tüm ofice sürümlerinde çalışıyor ben 97 de bile denedim onda bile çalışıyor
Evvelce yapmış olduğum bir çalışmadan istediğiniz şekilde uyarlamış olduğum dosya ektedir.
Dosya içeriğini kendinize göre düzenleyiniz, umarım istediğiniz gibidir
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.