Resmi Tatil Günleri Hk.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003-Türkçe
Sayın arkadaşlarım;
Herkese iyi akşamlar. Benim problemim resmi tatil günleri ile ilgili. 2 hücreye tarih girdiğimiz zaman (A1 ve A2 hücresi olsun) tarih girilen hücrelerden herhangi biri resmi tatil günleri ve arefe günlerine denk gelirse beni "Girdiğiniz Tarih Resmi Tatil Günüdür" şeklinde ya da tarihlerin girildiği hücreleri renklendirerek beni uyarabilir mi? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür eder sayngılarımı sunarım.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003-Türkçe
Resmi tatil günleri hk.

İlginize teşekkür ederim. Ama benim yapmak istediğim daha farklı bir şey. İki excel sayfası düşünelim. Bir sayfada resmi tatil günlerini listeledim. İkinci sayfada ise iki hücremiz var. Bu hücrelere tarih girdiğimizde girilen tarih eğer resmi tatil ya da bayram tatili ise beni "Girdiğini< tarih resmi tatil günüdür" şeklinde uyarması. Teşekkürler

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Ekli dosyayı inceleyiniz.:cool:

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
İlginize teşekkür ederim. Ama benim yapmak istediğim daha farklı bir şey. İki excel sayfası düşünelim. Bir sayfada resmi tatil günlerini listeledim. İkinci sayfada ise iki hücremiz var. Bu hücrelere tarih girdiğimizde girilen tarih eğer resmi tatil ya da bayram tatili ise beni "Girdiğini< tarih resmi tatil günüdür" şeklinde uyarması. Teşekkürler
Örnek dosya ekte.

.