referans hücreye programdan aldığım saat bilgilerini yapıştırıyorum..formül, hücrenin içine girip enter yaptıktan sonra çalışıyor.her satırda aynı işlemi yapmak zorunda kalıyorum.. bunu nasıl düzeltebilirim?
son olarak,
A3 ve B3 hücrelerinde yazan dakikaları toplayıp eğer B2 hücresinde yazan dakikadan fazla ise "ZAMANINDA" değilse "GEÇ" yazmak istiyorum,
A3 00:52:12
B3 00:26:14
B2 90
Kopyaladığınız veriler excelde metin olarak yapıştığı için düzeltmek zorunda kalıyorsunuz. Bunu düzeltmek in formüldeki A1 ve B1'in yanına *1 ekleyerek deneyin. Düzelmezse yeni bir konu açıp verilerin olduğu ama formülün çalışmadığı bir örnek dosya paylaşın.
son olarak,
A3 ve B3 hücrelerinde yazan dakikaları toplayıp eğer B2 hücresinde yazan dakikadan fazla ise "ZAMANINDA" değilse "GEÇ" yazmak istiyorum,
A3 00:52:12
B3 00:26:14
B2 90
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.