Selamlar iş yoğunluğum ve diğer sebeplerden ötürü uzun süredir foruma vakit ayıramıyordum. Değerli üstadlarımın (Necdet Yertsener,Veysel Emre, Cost Control) destekleriyle yapmış olduğumuz eski bir yemek takip programı var ancak bu programda bir sıkıntım var şöyleki program barkodlu olarak çalışıyor personel barkodunu okutup yemek fişini yada red fişini alıyor fakat burada kişi bir günde bir kez yemek hakkına sahip Benim şimdi yapmak istediğim kişi öğlen geldi yemek yedi 5 saat süreyle yemek hakkı olmayacak program kişiye 5 saat sonra tekrar yemek hakkı verecek (öğlen yedi 5 saat yok akşam tekrar fiş hakkı olacak)denemeler yaptım ama bi türlü beceremedim önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum. Aşağıda tarihe göre kontrol var ama ben saat kontrolu yapmak istiyorum. Saygılar ve teşekkürler.
Program örneği ekte yeralmaktadır.
For i = 2 To [A65536].End(3).Row
If i <> Target.Row And Target.Value = Cells(i, 1) And Cells(i, 5) = Date Then
UserForm2.Label1.Caption = Cells(i, 2) & " " & Cells(i, 3) & " " & (Cells(i, 5) & " Tarihinde " & " Saat " & Format(Cells(i, 6), "hh:mm")) & " Yemek Yedi"
UserForm2.Show
Target = ""
Target.Select
Exit Sub
End If
Next i
Program örneği ekte yeralmaktadır.
For i = 2 To [A65536].End(3).Row
If i <> Target.Row And Target.Value = Cells(i, 1) And Cells(i, 5) = Date Then
UserForm2.Label1.Caption = Cells(i, 2) & " " & Cells(i, 3) & " " & (Cells(i, 5) & " Tarihinde " & " Saat " & Format(Cells(i, 6), "hh:mm")) & " Yemek Yedi"
UserForm2.Show
Target = ""
Target.Select
Exit Sub
End If
Next i