Arkadaşlar daha öncede bu konuyu gündeme getirmiştim ancak cevap alamadım öncelikle bunu belirteyim.Sanırım sorunumu tam izah edemedim.Userformda textbox18 saat hesaplatıyorum.saat 24 ün katları şeklinde çıkarsa sorun yok yani toplam üretim 24,48 veya 72 saat çıkarsa bunu textbox2 =Dateadd("d",Val(textbox18/24),textbox1),"dd.mm.yyyy") şeklinde bir makro ile yapıyorum.ancak toplam çalışma zamanı 78 saat çıkarsa 6 saati algılamıyor
ve bunu yani textbox2 ye attığı tarihi textbox3 e ilk tarih olarak atıyor.textbox3 ise gece saat 00 dan başlıyor.oysa diğer taraftan 6 saat geldiği için bu tarih gece 06 dan başlamalı.Bu durumdada yapılan planlama yanlış sonuç veriyor.Aslında ben bunu gün,ay,yıl yerine gün,ay,saat olarak yapabilsem sorun çözülür diye düşünüyorum.Aslında mutlaka bir yolu olmalı diye düşünüyorum .Yardımlarınızı bekliyorum.
ve bunu yani textbox2 ye attığı tarihi textbox3 e ilk tarih olarak atıyor.textbox3 ise gece saat 00 dan başlıyor.oysa diğer taraftan 6 saat geldiği için bu tarih gece 06 dan başlamalı.Bu durumdada yapılan planlama yanlış sonuç veriyor.Aslında ben bunu gün,ay,yıl yerine gün,ay,saat olarak yapabilsem sorun çözülür diye düşünüyorum.Aslında mutlaka bir yolu olmalı diye düşünüyorum .Yardımlarınızı bekliyorum.
Son düzenleme: