Saatleri nasıl tarihsiz yapabilirim?

Excel Vers. ve Dili
sheets kullanmaktayım şimdilik.
Soruyu tam olarak nasıl soracağımı bilemedim ancak örnek üzerinden açıklamak en iyisi olacak sanırım.

Solundaki veri 09:00 ile 22:00 arasında ise paylaş yazdıran bir formülüm var ancak yalnızca ilk baştakilerde çalışıyor diğerlerinde ertesi gün sayıp (biçimi tarihli olarak yapınca tarih de ilerliyor o şekilde) 22:00'dan sonraki zaman dilimi olarak saydığından paylaş döndürmüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Daha doğrusu sadece saat olarak girdiyi nasıl yapabilirim? Teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Apple Mac OS Big Sur - Mac için Microsoft Office 2019 Türkçe
hocam eğer soldaki saati formülle yazdıyorsak olmuyor ama manuel olarak yazarsak oluyor ve oraları formülle yazdırıyorum. Bunu nasıl aşabilirim? Yani formül olarak değil direkt değer olarak görmesi için.

PM, AM'li de yaptım ama sonuç aynı. İnceleyebilirseniz çok mutlu olurum. Teşekkürler.

link: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1gTbTYWsDa7yVNpGDCT1-VUuo7CCLJR-znCn8IRrC9JE/edit?usp=sharing
Paylaşım zamanları sütunundaki Yani A sütunundaki formülleri Zamansayısı() formülünün içine alarak yapın. Bu şekilde çalışıyor. Linkdeki dosya üzerinde yaptım.

Excel Vers. ve Dili
Paylaşım zamanları sütunundaki Yani A sütunundaki formülleri Zamansayısı() formülünün içine alarak yapın. Bu şekilde çalışıyor. Linkdeki dosya üzerinde yaptım.
çok teşekkür ederim.