sadece userform un gorunmesı...

Excel Vers. ve Dili
office 2013 Ingilizce
kolay gelsın arkadaslar
excel sayfasını acınca sadece userformun gorunmesı mumkunmu yanı excel sayfası gorunmeyecek, userformu gorunecek

Excel Vers. ve Dili
office 2013 Ingilizce
boyle bır sey mumkun degıl galıba...

Excel Vers. ve Dili
2000 TR
aşağıda ki kod excel açılırken userformu gösterir.excel görünmez.
"Application.Visible = False" satırınızı kendi çalışmanızada ekleyebilirsiniz.

Sub Auto_Open()

Application.Visible = False
UserForm1.Show
End Sub

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Bu tür kodları içeren dosyalarınızı, mümkün olduğu kadar foruma eklemeyiniz, eklerseniz de mutlaka dosyada application'ı gizleyen kod olduğunu söyleyiniz.

Ayrıca; Application.Visible=False olduğunda, uygulama hafızada halen çalışır vaziyettedir. Onun için;

Userformu kapattığınızda tekrar; Application.Visible=true kodunu bir yerlere yazınız veya 3.mesajda verilen kodu

Sub Auto_Open()
Application.Visible = False
UserForm1.Show
Application.Visible = True
End Sub

şeklinde kullanınız ...

Excel Vers. ve Dili
office 2013 Ingilizce
ferhat hocam merhaba, sımdı ben bır excel sayfası hazırladım ve bu excel e bır userform hazırladım ve bu excel dosyasını actıgımda bana mekroları etkınlestırmek ıstermısın dıye soruyor bu soruyu sormadan dırekt olarak acılması ve sadece usrformun gorunmesı mımkunmu

Excel Vers. ve Dili
Bunun için batch dosyalar oluşturulabiliyor ama masaüstünden bir ikonla çalıştırılabiliyor. Yani, bunu, bir Excel dosyasını çalıştıran sistem komutları olurak düşünebilirsiniz.

İkinci alternatifiniz ise sertifika oluşturmaktır.

Forumda örnekleri mevcuttur.

Excel Vers. ve Dili
office 2013 Ingilizce
ferhat hocam ben sana yapmak ıstedıgımı acıkca anlatayım sırketımızde aynı pc yı bır kac kısı kullanıyor fakat sıfremı bır sekılde elde edıp benım komutumu acıyorlar. benım her komutumu actıklarında korkutmak babında bır uyarı cıkartmaya calısıyorum nasıl olur..??

Excel Vers. ve Dili
PC'de sizin ve arkadaşlarınızın açtığı dosya; tek bir bilgisayardaki belirli bir Excel dosyası mı ?

Ben pek anlamadım açıkçası ...

Şifreyi doğru girdikten sonra; banka hesaplarından bile milyarlar çekilebiliyor ...

Korkutmaya korkuturuz da :) , şifreyi girenin, sizin olmadığınızdan nasıl emin olacağız ?

Excel Vers. ve Dili
office 2013 Ingilizce
yok ben gırdıgımde bu uyarıyı benım hazırladıgımı bılıcem kapatıp ıslemlerıme devam edıcem. onlar actıgında bu uyarıyı gorunce bılgı ıslem tarafından hazırlanmıs oldugunu dusunup belkı vazgecerler bu arada ılgın ıcın cok tesekkur ederım...