Bu tür kodları içeren dosyalarınızı, mümkün olduğu kadar foruma eklemeyiniz, eklerseniz de mutlaka dosyada application'ı gizleyen kod olduğunu söyleyiniz.
Ayrıca; Application.Visible=False olduğunda, uygulama hafızada halen çalışır vaziyettedir. Onun için;
Userformu kapattığınızda tekrar; Application.Visible=true kodunu bir yerlere yazınız veya 3.mesajda verilen kodu
Sub Autpen()
Application.Visible = False
UserForm1.Show
Application.Visible = True
End Sub
ferhat hocam merhaba, sımdı ben bır excel sayfası hazırladım ve bu excel e bır userform hazırladım ve bu excel dosyasını actıgımda bana mekroları etkınlestırmek ıstermısın dıye soruyor bu soruyu sormadan dırekt olarak acılması ve sadece usrformun gorunmesı mımkunmu
Bunun için batch dosyalar oluşturulabiliyor ama masaüstünden bir ikonla çalıştırılabiliyor. Yani, bunu, bir Excel dosyasını çalıştıran sistem komutları olurak düşünebilirsiniz.
İkinci alternatifiniz ise sertifika oluşturmaktır.
yok ben gırdıgımde bu uyarıyı benım hazırladıgımı bılıcem kapatıp ıslemlerıme devam edıcem. onlar actıgında bu uyarıyı gorunce bılgı ıslem tarafından hazırlanmıs oldugunu dusunup belkı vazgecerler bu arada ılgın ıcın cok tesekkur ederım...
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.