Şafak Defteri

Þafak Defteri

Merhaba Arkş. Acaba Elinde Mevcut excel de hazırlanmış bir şafak hesaplama programı var mı acabaa

Edit xxrt:"Bir Asker İsteği" soru başlığınız "Þafak Defteri" olarak değiştirildi.

hiç bi fikrim yok aslında ama ne bilem hoş bişi bir ömür kullanılcak benden sonra gelen asker kardeşlerimde faydalınsın istiyorum benim şafak demiş 33 :)

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Ekteki dosyayı bir inceleyin.

Excel Vers. ve Dili
2010 - TR!
safak defteri

Sn.leventm, afınıza sıgınarak konuyla ılgılı olarak bende sızın calısmanızı aldım bıraz gelıstırdım :hey: butun asker kardeslerımıze kucun bı hedıyemız olsun gule gule kullansınlar
Not : HERKESE BUTUN ASKERLERE HAYIRLI TESKERELER DILERIM

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Sn cyberwolf1980

Eklenen örnekleri istediğiniz gibi değiştirip geliştirebilirsiniz, bunu için izin istemenize hiç gerek yok. Ã?zelliklede benim eklediğim tüm dosyalar için bu geçerlidir.

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Benimde çorbada tuzum bulunsun. Sayın leventm, nin fikir vermesiyle, bende Conditional Formatlı (Koşullu Biçimlendirmeli) birşeyler yapmaya çalıştım.

Dosya her açılıştı koşullar görülsün diye tarihleri formüle ettim. Aslında sadece Bitiş tarihi girilirse çalışacaktır.

Terhis olanları Terhis, Þafak olanı Þafak, son 1 hafta son iki hafta ve son bir ay şeklinde gösteriyor.

Bütün Asker Yiğenlerime İyi Teskereler Dilerim.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
şafak programı detaylı

arkadaşlar merhaba ektekı dosya şafak tarıhını hesaplayan kaç gun kaldıgını... vs gosteren bır dosyadır. bıraz daha gelıstırıp tekrar yollayacagım
herkese ıyı calısmalar

selam arkadaşlar,
bu şafak programını kısa dönemler için izinleri felan düşecek şekilde nasıl yapabiliriz? yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürler

selaaammm..aradım taradım ama bır turlu su safak programını bulup ındıremedım..bana yardımcı olurmusunuz..tesekkurler

arkadaşlar bu sitedeki ilk mesajım askerliğini yazıcı olarak yapmış olan var mı ben künye defteri üzerine bir çalışma yapıyorum excel ve access kullanarak bölükteki bir çok işi kolaylaştırmaktayım. sizlerin de çalışmalarınızdan faydalanarak yaptıklarımı yakında sizinle de paylaşmak istiyorum. bir dahaki çarşı iznim iki hafta sonra görüşmek üzere...

topçu çavuş ahmet
topçu ve füze okulu polatlı / ankara

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Excel 2007
excel safak hesaplama

Merhaba,
askerde gecmis olan gunleri nasil karalayabiliriz
birisi bu konuda bana yardimci olabilirmi