Sağlık bakanlığı döner sermayeli işletmeler bütçe takip ve doğrudan temin takip işlem

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Ekli Dosyada yapmaya çalıştım ama Dosya Boyutu Bilgi girişi yapılmamış halde bile 27 Mb büyüklüğünde oldu. Çok Fazla Formül ve Döngüsel başvuruvar.

Bu dosyadaki işlemleri yapabilecek bir veya birkaç makro yu nasıl yazabilirim veya dosya boyutunu küçülte bilmem için neler yapmam gerekir.

(Yapmak istediğim işlem Bütçede belirlenen sabit rakamlardan "depo mevcudunun duşulmesi, depo miktarından sonra kalan tutarlardan harcamaların düşüle bilmesi ve aktarma ile arttırılan ve eksiltilen tutarların bütçeden düşülmesi, doğrudan temin yöntemi olan 22 / d ve 21 / f yöntemi ile yapılan alımların bütçe nin ilgili kaleminin %10 unun aşıp aşmadığının kontrolünün yapılabilmesini istiyorum)

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
Dosya Hatta Vermektedir.
İlgili Arkadaşlar Düzenltirse sevinirim.
saygılarımla

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Dosyaları tekrar ekledim. İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Yardımlarınızı bekliyorum. Kolay gelsin. İyi çalışmalar.

(Yapmak istediğim işlem Bütçede belirlenen sabit rakamlardan "depo mevcudunun duşulmesi, depo miktarından sonra kalan tutarlardan harcamaların düşüle bilmesi ve aktarma ile arttırılan ve eksiltilen tutarların bütçeden düşülmesi, doğrudan temin yöntemi olan 22 / d ve 21 / f yöntemi ile yapılan alımların bütçe nin ilgili kaleminin %10 unun aşıp aşmadığının kontrolünün yapılabilmesini istiyorum)

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Yardımlarınızı bekliyorum.

İlgilenecek Arkadaşlara çok Teşekkür ederim.