sağlık birimi için stok takip programı

Excel Vers. ve Dili
acemi
küçük bir sağlık biriminde çalışıyorum buranın ambar ve depo işlemlerini yapıyorum burada depomuza giren malzemelerin giriş çıkışlarını ve son kullanma tarihlerini takip edebileceğim bir stok takip programı arıyorum. sağlık kurumu olduğu için genelde parça parça ilaç ve tıbbi malzemeler geliyor ve son kullanım tarihleri farklı farklı sağlıkla ilgili olduğu için son kullanma tarihi geçmiş ürünleri kullanılmaması için bilgisayar ortamında takip etmek istiyorum yardımcı olabilecek kişilerden yardım bekliyorum
ilginize teşekkürler

basit bişeyler ekledim bunun üzerinde yapabilir miyiz

Ekli dosyalar

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
13-06-2029
Sayın savarona55
beklentiniz bu tip bir şey mi? Kodları eklemedim henüz, fikrinizi anlamadan uğraşmamak için. İlk dosya userform düzeni içeriyor, bir kaydetme bir de kontol userformu gerekiyor.

Ya da alttaki dosyadaki gibi basitçe koşullu biçimlendirme ile son kullanma tarihi bugün ve geçmiş olduğunda kırmızıya dönüşme yapılabilir. Örnekte koşullu biçimlendirme 25ci satıra kadar yapıldı.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
acemi
ilginiz için teşekkür ederim öncelikle benim istediğim user form içeren birşeydi verdiğim örnek üzerine kurulu birşeyler yapabilirsek çok güzel olacak yardımlarınız için şimdiden teşekkürler