sağlık personeli arkadaşlar

ozcanya

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2003 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-04-2025
Kuduz takibi veya kuduz formları ile ilgili çalışmanız var mı? Yoğun prosüdürü bir nevze olsun azalmak için bana bir öneriniz var mı

ozcanya

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2003 Türkçe
04-04-2025
üstat biliyorsun bunun üst yazısı var defterde takibi var ve diğer forumları doldurulmak zorunda oldukça zaman almakta. Diyorum ki bunu şablon şeklinde hazırlasak mokra yardımı ile yaredım istesek nasıl olur.
Fikri olan arkadaşlar var mı teşekkür ederim

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 tr
en iyiyisi kullandığınız formları da ekleyin.örnek dosyadaki formu da kullanacaksanız,bir veritabanı hazırlanarak formlarınız oluşturulur rahat edersiniz.
kolay gelsin.

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 tr
ben kod yazamasamda en azından şablon hazırlama,istediğiniz veriler yapmak istedikleriniz hakkında yardımcı olabilirim.ne de olsa sağlık çalışanıyız.kolay gelsin

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 tr
birde bu form sağlık ocakalrında kullanılan form.geri bildirim için,yani sizler sağ.müd.bildirdikçe onlar da kurumlara bildiriyor,ve bu formla geri dönülüyor.
sizin kullandıklarınız farklıdır zannımca.
ama en azından excelde olan formlarınızı gönderiniz,üstadların yardımı ile çok güzel çözümler bulabiliriz.
bu siteyi en az kullanan biz sağlıkçılar,onbinlerce stok,muhasebe,perosnel formları var ama biz sağlıkçıların kullandıkalrı formlar biraz daha komplike olduğu için biraz az ve zor yardım alabiliyoruz.ne istediğimizi karşı tarafa tam anlatamadığımızdan da çözümler uzun sürüyor,ama bir şekil de de hallediliyor yardımla..
bende sizin gibi acemiyim,ama hergün buradayım,inat ettim öğreneceğim..
selamlar.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 - Türkçe
05.07.2020
Form 014 = Vaka Bildirim
Form 017 = Vaka Kayıt
Filyasyon çalışma formu ................
http://www.excel.web.tr/showthread.p...bula%FE%FDc%FD ... Linkte paylaşmıştım. Ek olarak yeni tasarım için fikirleriniz varsa geliştirebiliriz... Benim asıl gayem bir forumla bütün filyasyon çalışmalarını cevaplayıp yürütmek ancak kullanacak arkadaşların kafasını karıştırırım diye ikili çalışma yaptım...Yeni çalışma ve fikirlere açığım....İyi çalışmalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 tr
Form 014 = Vaka Bildirim
Form 017 = Vaka Kayıt
Filyasyon çalışma formu ................
http://www.excel.web.tr/showthread.p...bula%FE%FDc%FD ... Linkte paylaşmıştım. Ek olarak yeni tasarım için fikirleriniz varsa geliştirebiliriz... Benim asıl gayem bir forumla bütün filyasyon çalışmalarını cevaplayıp yürütmek ancak kullanacak arkadaşların kafasını karıştırırım diye ikili çalışma yaptım...Yeni çalışma ve fikirlere açığım....İyi çalışmalar

linki yenilermisiniz kardeşim.

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 tr
teşekkürler,,,