Santral Görüşme Takip ve Telefon Fihristi..

Merhaba.
Öncelikle forumu elimden geldiğince takip ettiğimi belirtmek istiyorum.Forumda bir çok telefon defteri örneği var hemen hemen hepsini inceledim fakat doğrusunu söylemek gerekirse benim işimin sadece bir kısmını görüyorlar.Kısaca ihtiyacım olan telefon rehberini anlatacak olursam:Ben resmi bir kurumda santral görevlisi olarak çalışmaktayım.Öncelikle personelin ad soyad,cep1,cep2,evno, ve adres bilgilerini kaydetmem gerekiyor.Ayrıca personelin işyerine ait santral aracılığı ile yaptıkları özel görüşmelerini de kayıt alında tutmamız gerekiyor.Örneğin bir personel 1 ayda kaç görüşme yapmışsa o görüşmelere ait numaraların da ilgili personelin bilgi sayfasında olması gerekmekte ve her ay o aya ait görüşme yaptığı numaraları temizleyip takip eden aydaki yeni görüşmelerin kaydını tutmamız gerekmekte.Çünkü ay sonunda yapılan görüşmelere göre ilgililerden yaptıkları görüşme ücretleri tahsil edilmekte. Kısaca her personlein hem tlf ve adres bilgileri ile ay içinde yaptığı görüşmelerin numaralarınıda içeren ve kişiye göre döküm alabileceğimiz bir excel belgesine ihtiyaç duymaktayız.Yardımcı olabilecek arkadaşlarımızdan ilgilenmelerini önemle rica ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
cevap yazan olmamış bu benimde işime yarar bir şey.

ilgili arkadaşlardan bilgi bekliyoruz.

Excel Vers. ve Dili
Ms.Excel 2007 TR
Ms.Excel 2007 EN
Öncelikli olarak santralinizde tüm kayıtlar hazıfası oranınca tutulmakta, periyodik olarak da silinmektedir.
Bu bağlamda datalarınızın rutin olarak bilgisayarınıza aktarılabilmesi için Karel marka santral ürünlerine yine aynı firma tarafından satılan ufak bir aparat ile (yaklaşık 100-150 ytl civarı) datalarınızı text-xls formatına çevirebilirsiniz
Dahili numaralara macro atamalarıyla detaylı maliyet takibi vb. ihtiyaçlarınıza forumumuzdaki üstad ve kardeşlerimiz memnuniyetle çözüm bulabilecektir.

NET-CM48 > Raporlama Yazılımı
Net-Konsol48 > Bilgisayar-Telefon entegrasyon yazılımı
vb.

Excel konusunda engin tecrübeli arkadaşlarımız varken yorum yapmamaya
gayret ediyorum, bu vesileyle ilgisizlik addedilmesin :)
günde ortalama 1 saat kadar buralardayım :)

Saygılarımla,

Excel Vers. ve Dili
Ms.Excel 2007 TR
Ms.Excel 2007 EN
İlginiz için teşekkürler halit bey,fakat 2 husus var.

1. Bosya compile edilirken problem vermiş olabilirmi ? "System Error" veriyor.
VB Decompiler Lite ile içeriğine biraz göz atabildim.

2. Benim değil Baha30 arkadaşımızın sorusuydu ben nacizane fikir vermeye çalıştım.

Saygılar.. :)

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
eksiklikler giderilmiştir

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Ms.Excel 2007 TR
Ms.Excel 2007 EN
Halit bey hazır uğraşmışken açık kaynaklı olarak da paylaşabilirmisiniz ?
Benim ihtiyacım değil diyordum ama ufak 1-2 değişiklik ile faydalanmak isterim :)