şarkı isimlerini listeleme

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office ev ve iş 2019
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
03-07-2024
Öncelıkle Herkese Merhabalar Bilgisayarımdakı excel dosyası ile kayıtlı şarkı sözlerını hemen o şarkının ismini yazıp nasıl ekranımda görebılırım yardımcı olursanız sevınırım tek tek şarkı sözü aramaktan bıktım

mustafakoker53@hotmail.com

Son düzenleme:

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba

Keşke sorunuza bir "merhaba" ile başlasaydınız. Sizi sıkıntınızdan kurtarmak isteriz, bunun için önce şarkı sözleri bulup bir dosya oluşturalım, sonra da sizin isteğinizi yapalım.

Biraz bekler misiniz?

S.Yiğit

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2019 TR
Merhaba

Keşke sorunuza bir "merhaba" ile başlasaydınız. Sizi sıkıntınızdan kurtarmak isteriz, bunun için önce şarkı sözleri bulup bir dosya oluşturalım, sonra da sizin isteğinizi yapalım.

Biraz bekler misiniz?
Hocam ALLAH iyiliğinizi versin..
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

Excel Vers. ve Dili
03-07-2024
Şarkı Sözlerını tek seferde nasıl çağırırım

Ya arkadaşım kusura bakma o kadar sıkıldım kı aynı seylerı herkese sormaktan bır cevap bulamayınca ben hemen konuya gıreyım dıye dusundum o zaman hatamı telafı edeyım ıyı akşamlar

şimdi sorunumu tekrar yazıyorum aslında worl dosyasında ama kolaylık olsun dıye excelle kopyaladım 500 adet şarkı sözu sanatcı adıyla veya şarkı adıyla kayıtlı istek geldığınde şarkı sözlerı klasörunu açıyorum oradan aratı kullanarak şarkı sözunu aratıyorum ondan sonra excell lı açıyorum sonra şarkı sözu gelıyor benım rıcam butun şarkı sözlerını veya sanatcı adını anında bulup karşıma açmış olarak çıkarması ben bır çalışma yaptım ama eksık bırseyler var kayıtlı xls dosyalarını buluyorum ama şarkı sözlerını ekrana getırmıyor bı bakarmısınız

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
03-07-2024
Hıç Yardım edecek yokmu

Excel Vers. ve Dili
03-07-2024
Hıç Yardım edecek yokmu