Şartlı Metin Kutusu Doldurma

sinful

Banned
Excel Vers. ve Dili
Office 2003
Arkadaşlar dosyam ektedir.Ne konuda yardım istediğim içinde detaylı anlatılmıştır.Yardımlarınızı rica ederim.:???:

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba,

Aşağıdaki kodları sayfanın kod bölümüne yapıştırınız.

Kod:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Intersect(Target, [B5]) Is Nothing Then Exit Sub
If Target = 1 Then TextBox1.Value = "Kaloriferli 5 Kat'a kadar olan bina"
If Target = 2 Then TextBox1.Value = "Kaloriferli 5 Kat ve üstü Bina"
If Target = 3 Then TextBox1.Value = "Sanayii Yapıları"
If Target = 4 Then TextBox1.Value = "Spor salonları"
End Sub

Ali

Uzman
Excel Vers. ve Dili
İş:Excel 2016-Türkçe
Textbox Özellikler kısmında Linked Cell C5 olarak ayarlanmıştır.

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Sonuç ne?

Verilen iki yanıttan da hoşnut olmadınız sanırım, herhangi bir geribildirimde bulunmadığınıza göre

Bu arkadaşımızın bir kaç mesajını izledim, şu mantığı gördüm "ben sorumu sorarım ve yanıtları alırım".

Verilen yanıtların tatmin edip etmediği, tatmin ettiyse bir teşekkürü bile çok gören kişi.

Bu mesajını okurken en az 20 dakika hala bu mesajı okuyor mu diye merak ettim defalarca bu mesajı okumak için girdim, evet buradaydı ama bir mesaj bile yazmadan çekti gitti.

Kendi adıma bu arkadaşı ben ignore listesine aldım, bu arkadaşın istekleri benim için bir önemi yok.

Tüm Forum Üyelerine Bildirilir.

Son düzenleme:

sinful

Banned
Excel Vers. ve Dili
Office 2003
Alla alla arkadaşım nerde nasıl davranacağımı gayet iyi biliyorum. Yanıtlama kardeşim işte bende böyle adamlara kıl oluyorum abi herşeyi bir karşılık uğruna yaparlar sonrada lak lak konuşurlar. Neyse basit insanlar basit şeylere takılırlar diyerek bende seni ignore ediyorum.

sinful

Banned
Excel Vers. ve Dili
Office 2003
Ayrıca şunuda eklemek istiyorum ki arkadaşlar çevrenizde Necdet Yeşertener gibi, hayatta sayılı vasıfları olan bu az sayıdaki vasıfları ve küçük beyinleri ile çok büyük işler yaptıklarını sana insanlar elbetteki olacaktır sakın ola ki bu kişilerden isteyerek yada benim gibi(istemeden) bilgi talebinde bulunmayın sonuçları yukarda gördüğünüz üzere seviyesizce karşınıza çıkacaktır.

arkadaşlar formumuza yakışmıyor

2005 yılından beri bu formu takip etmekteyim bu güne kadar bu tür tartışmaya ilk defa şahit oluyorum yada ben göremedim bu tür söylemlerin bu forma yakışmadığını hatta zarar verdiğine inanıyorum Diyebilirsiniz (sanane kardeşim) ama buradaki yardımlaşma platformuna ve bu platform ile kurulan dostluklara böyle bir tartışma ortamı doğması beni üzdüğü için bunu yazma ihtiyacı hissettim lütfen saygı ve sevgi anlayışımızı kaybetmeyelim. Ben inanıyorum ki sn. sinful ve necdet bey bu gereksiz tartışmaya birbirlerinden özür dileyerek son verecek ve formumuza örnek bir davranış göstereceklerdir.
Bende bu formu yöneten ve takip eden arkadaşlardan böyle bir yetkiye sahip olmadan böyle bir yazı yazdığım için özürdilerim.

ekte eğer formülü hazırlanmış sn sinfulun sorusuna alternatif bir örnek var
saygılarımla

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Sayın mustix,

İlk defa böyle birşeyle karşılaştım diyorsunuz. Lütfen aşağıdaki linki okuyunuz.

Her ne kadar ben orada iyilik yap denize at demişim ama demekki bazen insan yinede sinirlenebiliyor.

http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=34880

Heryerde her zaman şunu söylerim, Makro konusunda çok hatta pek çok zayıfım. Hemen hemen makro konusunda verilen yanıtları izlemeye çalışıyorum, bir çoğunu da kendim yapmaya çalışıyorum. Anca böyle öğreniliyor.

E bu durumda da geri bildirim önemli, bir olmuş yada olmamış demek çok mu zor?

sinful

Banned
Excel Vers. ve Dili
Office 2003
Arkadaşım uzatma konuyu artık seviyeni bütün forum anladı artık yeter.Bundan sonra teşekkür eden arkadaşlara yardım edersin kimse seni zorlamıyor.

sinful

Banned
Excel Vers. ve Dili
Office 2003
Mustix ve Ali kardeşim ellerinize sağlık pratik bir çözüm olmuş.Teşekkürler.