satılan malın depodan otomatik düşmesi

Excel Vers. ve Dili
acemi
arkadaşlar ben beyaz eşyacıyım.500 civarı müşterim var bu müşteri sayfalarında sattığım ürünlerin depodan otomotik düşmesini istiyorum.ben 4 müşteriye göre yaptım ama bana 500 müşteriye göre lazım ek teki programa bakarsanız ne yapmak istediğimi daha iyi anlarsınız yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...

Son düzenleme:

Mahmut Kök

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 - Türkçe
arkadaşlar ben beyaz eşyacıyım.500 civarı müşterim var bu müşteri sayfalarında sattığım ürünlerin depodan otomotik düşmesini istiyorum.ben 4 müşteriye göre yaptım ama bana 500 müşteriye göre lazım ek teki programa bakarsanız ne yapmak istediğimi daha iyi anlarsınız yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...

Bahsettiğiniz mantıkla yapmak oldukça zor. Bu şekilde 500 sayfa açmanız ve formül girdiğiniz için her birine formüller tanımlamanız gerekecek. Bu şekilde yapmanızın mümkün olmadığını düşünüyorum. Yapsanız bile, 100 sayfalık bir excelin açılma ve kaydetme zamanı sizi çileden çıkaracaktır.

Makroları deneyiniz.

Excel Vers. ve Dili
acemi
mesleki arkadaş ilgine teşekkür.makro kullanmasını bilmiyorum örnek verirsen anlayan arkadaşlara gösterir ancak öyle yaptırırım.

Excel Vers. ve Dili
2003 türçe
Acees Veya Stok Programi Kullanmaniz Gerek

ACEESSDE bunlar biraz daha kolay veri tabanı oluşturup rapor yapmanız makro yapmaktan kolaydır.

Ama bilgi sizin için önemli ise mutlak suretle cari stok progamı alınız 200-500 ytl olanlar var bunlar sizi idare edecektir.

Excel Vers. ve Dili
office 2000 excell english
bende harunkomus a katılıyorum böyle önemli bir cari takip olayını excelde tutmanız sakıncalı. Profesyonel yazılım programlarını kullanmayı öneririm.

Excel Vers. ve Dili
acemi
benim programımı 500 müşteriye uyarlama şansım yokmu?

N.Ziya Hiçdurmaz

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 TR / 32 Bit
Yanıt

İsteğinize uygun bir düzenleme yaptım ekteki dosyayı inceleyiniz.

Excel Vers. ve Dili
acemi
axes ve v.basic arkadaşlar elinize sağlık her ikinizin yaptığı programda çok güzel olmuş elinize sağlık yanlız her ikisindede biraz eksiklikle beraber sormam gereken bir kaç soru var vaktiniz varsa msn adresimi eklerseniz sevinirim.teşk.
profilo2000@hotmail.com

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Sn.ferhat028

Yıllarca esnaflık yaptım.Ne istediğinizi az çok anlıyorum.

Gerekli olanlar
Raporların tutulduğu bir sayfa
Ayrıca taksitli satışların tutulduğu bir sayfa
Kasa hesabınızı takip içinde günlük çıkışların tutlduğu bir sayfa

Stok girişleri için bir modül
Satışlar için bir modül gerekli
Mal alımında yapılan girişler Stok sayfasına otomatik yazılacak
Satış yaptığınızda hem satışların tutulduğu sayfaya hemde stokların tutulduğu sayfaya otomatik olarak yazacak
Rapor sayfasında bütün bu girişlerin ve çıkışların raporunu alacaksınız isterseniz grafikde yapabilirsiniz.
Ayrıyeten günlük veya aylık kasa giriş ve çıkışlarınıda görme şansınız var.
hepside excelde yapılabilir.
nasıl diye soracaksınız şimdi.

Size ip ucu vereyim Özet tablo raporlarını inceleyiniz Excel menüsünden Veri-Özet Tablo seçeneklerini iyice inceleyiniz ve verdiğim ip uçlarını kullanarak tablolarınızı oluşturunuz. muhakkak yardım eden çıkar
siz yeterki yola çıkın
Excel ile veri denetimi - Cemil Gökmen http://www.excel.gen.tr/

Son düzenleme: