satınalmadamı çalışıyorsun. ve ne tür bir takip programına ihtiyacın var biraz açıklar mısın. Çünkü ben satınalmada çalışıyorum ve kendi yaptığım bir kaç excel programı ile takip yapabiiyorum
merhaba ben satın alma işi yapıyorum. cihan bey excel dosyalarınıza bakabilirmiyim belki işime yarar. teşekkür ederim.
Arkadaşlar bende bir nevi satın almacıyım daha doğrusu yeni yapılanmada satın alma işlemi başlayacak.Bu konuda bilgi ve belgesi olan arkadaşlar var sa paylaşalım. Özellikle yurtdışı bağlatılı malzeme satıl alanlar benim bu konuda baya bişeye ihtiyacım olacak.Malzeemnin miktarı parasal değeri güm rükve bekleme maliyeti gibi.Paylaşalım...
Arkadaslar merhaba kolay gelsın ben bır ısaat sırketınde satın almacı olarak calısıyorum 6 tane santıyemız var bu santıyelerın sıparıslerını takıp etmek ıcın bırprogram varmı acaba elınızde ama ben yurt dısında turkmenıstanda yasıyorum bızım akımlarımızın bır cogu turkıyeden az kısmıda ıcm pıyasadan akıyorum turkıyeden sıparıs ettıgım malların ayrı ayrı takıbını yapmam lazım bana bu konuda yardımcı olabılecek arkadas varmı ılgınızesımdıden tesekkur ederım
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.