satın alma takibi

bybedo

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
türkçe 0ffice 2003
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
23-10-2025
arkadaşlar satın alma konusunda bana yardımcı olabilecek prg lazım yardımcı olursanız sevinirim

Excel Vers. ve Dili
office 2007 tr
satınalmadamı çalışıyorsun. ve ne tür bir takip programına ihtiyacın var biraz açıklar mısın. Çünkü ben satınalmada çalışıyorum ve kendi yaptığım bir kaç excel programı ile takip yapabiiyorum

merhaba ben satın alma işi yapıyorum. cihan bey excel dosyalarınıza bakabilirmiyim belki işime yarar. teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
exel 2003
merhaba

satin alma ,stok , malzeme nin gerekli birimlere dagilimi bunlari bir grupta toplarsak daha basarili olur kanimca.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 TR
Banada Lazım

Arkadaşlar bende bir nevi satın almacıyım daha doğrusu yeni yapılanmada satın alma işlemi başlayacak.Bu konuda bilgi ve belgesi olan arkadaşlar var sa paylaşalım. Özellikle yurtdışı bağlatılı malzeme satıl alanlar benim bu konuda baya bişeye ihtiyacım olacak.Malzeemnin miktarı parasal değeri güm rükve bekleme maliyeti gibi.Paylaşalım...

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Arkadaslar merhaba kolay gelsın ben bır ısaat sırketınde satın almacı olarak calısıyorum 6 tane santıyemız var bu santıyelerın sıparıslerını takıp etmek ıcın bırprogram varmı acaba elınızde ama ben yurt dısında turkmenıstanda yasıyorum bızım akımlarımızın bır cogu turkıyeden az kısmıda ıcm pıyasadan akıyorum turkıyeden sıparıs ettıgım malların ayrı ayrı takıbını yapmam lazım bana bu konuda yardımcı olabılecek arkadas varmı ılgınızesımdıden tesekkur ederım