satır ayarları

Excel Vers. ve Dili
excel
Merhaba...
arkadaşlar inşallah yardımcı olursunuz.

ben bir müşteri takip programı yapmak istiyorum.
bunu iki sayfada düşünün.
1. Sayfa ana sayfam.
ana sayfada tablo olacak
hazırladığım tablodaki bilgiler her kayıttan sonra 2. sayfada sırası ile diğer satırlara kaydını nasıl yapacam

Ör: ana sayfada kişi bilgileri adı soyadı tlf vb bir tablo olacak her kayıt tan sonra ikinci sayfaya
A1
B1
C1 GİBİ KAYIT YAPACAK

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.TEŞEKKÜR EDERİM

Excel Vers. ve Dili
excel
Yusuf hocam...

Yusuf hoca öncelikle teşekkür ederim. hocam sanırım ben derdimi tam anlatamadım.
benim anlatmak istediğim
1.ana sayfada a1-a2-a3 satırlarına bilgi yazdım
bu yazıları 2. sayfanın a1-a2-a3 satırına atsın
sonra başka kişiyi yine aynı şekilde 1. ana sayfanın a1-a2-a3 satırlarına bilgi yazdığım zaman bu defa 2. sayfanın 2.satırına atsın ve bu şekilde devam etsin. mümkün mü acaba...

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
İş : Ofis 365 - Türkçe
Ev: Ofis 365 - Türkçe
O dosyaları kullanmayı denediniz mi? O dosyalarda veri girişi sayfasına girdiğiniz bilgiler "Aktar" tuşuna basıldığında başka sayfanın ilk boş satırına kaydeder. Bu dosyayı istediğinize göre değiştirebilirsiniz. Kısacası yapılan işlem sizin istediğinizle temel olarak aynıdır. Siz o dosyadaki veri girişi sayfanızı ana sayfa olarak düşünüp ona göre düzenleyin, daha sonra dosyayı olmasını istediğiniz hale getirin ve buraya örnek dosyayı ekleyerek takıldığınız yeri sorun en iyisi.

Excel Vers. ve Dili
excel
abi yanılmıyorsam senin bana gönderdiğin sayfayı kopyalıyor. ben size örneğini bırakmak istiyorum ama bırakamadım. ana sayfada sadece bir giriş yeri olacak sonra diğer sayfalara sırasıyla satırlara atacak benim istediğim bu .

Excel Vers. ve Dili
excel
Evet abi istediğim bu çok teşekkür ederim.ben bunu geliştirmek istiyorum.aktarma işlemini nasıl yapabilirim.

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
İş : Ofis 365 - Türkçe
Ev: Ofis 365 - Türkçe
"Aktar" düğmesine basarak. Tabi öncelikle makroları etkinleştirmeniz gerekir.