Satir Sİlİnce FormÜl Bozulmasin

SATYON

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Excel 2013 / İngilizce
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
21-04-2027
Merhaba ekli dosyayı incelerseniz daha net anlaşılacaktır.

Ekli dosya depo stoklarımızı koli bazında listesini gösteriyor. en sağdaki kolonlarda ise perakende satış dükkanına gelmesi gereken miktarlarını ve onların yanına gelecek yazdırdığım formüller var. ancak depodan dükkana mal getirdikçe gelen kolinin bulunduğu satırı silmem gerekiyor. silince de altındaki satırdaki formül bozuluyor. bozulmaması için ne yapmalıyım. Forum içinde araştırdım ama bulduğum örnekler sorunumu çözmedi.Acil yardım rica ediyorum.

Teşekkür ederim.

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
dosyanızı biraz inceledim, sorununuzu satır silindiğinde J kolonunda hata veriyor. L kolonundaki formülde bir önceki satırdan değer aldığı için (bu satır siliniyor) başvuru hatası veriyor.
ya L kolonundaki formülü düzenleyin ya da bir üst satırdaki formülü kopyalatın

SATYON

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
21-04-2027
Kopyalama Yaparak ÇÖzmekten BaŞka Bİr Yol Yok Mu?

Öncelİkle Zaman AyirdiĞiniz İÇİn TeŞekkÜr Ederİm.

Bu Raporu Ben KullanmayacaĞim Excel Bİlgİsİ Yok Denecek Kadar Az Olan BaŞka Bİr ArkadaŞim Kullanacak. Ve Bu Raporun İnsan Hatasini Mİnİmum Sevİyede Tutarak ÇaliŞmasini SaĞlamaliyim Dolayisiyla Raporun KendİlİĞİnden DÖngÜye Gİrmesİnİ SaĞlamam Lazim Ama Nasil?

Bİr De FormÜlÜ DÜzenleyİn DemİŞsİnİz Anlayamadim??

SATYON

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
21-04-2027
Tam da işime yarayan şey. Süper olmuş çok teşekkür ederim. Ayrıca inceleyince nasıl akıl edemediğime de çok hayıflandım. Ellerinize sağlık...