satır silme

Excel Vers. ve Dili
OFİS 2003 Türkçe
listbox ile seçtiğim ismi personeller sayfasından a:g ve ı:cm arasındaki veriyi silmesini istiyorum. acaba makro ile nasıl yapabiliriz. yardımlarınızı bekliyorum

Excel Vers. ve Dili
OFİS 2003 Türkçe
Sayın Mesleki
Eklediğim örnek çalışmada personel listem var. Buradaki förmüller hariç bölümlerin silinmesini istiyorum. Acaba örneğin 6 satır silindiğinde 7. satır 6. satırın yerini alması mümkün olurmu? teşekkür ederim.

Mahmut Kök

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 - Türkçe
ekli dosyaya bakınız. Silinen satırın yerini alttaki satır da alabilir, ancak sicil no dediğiniz ve formülde kullandığınız değer, yine sıralı mı olacak. Yani 6. veriyi sildiğimizde 7. veri, 6. verinin yerini alacak. Bu durumda 7. verinin sicil no'su 6 mı olacak, yoksa 7 olarak mı kalacak?

İyi çalışmalar..

Excel Vers. ve Dili
OFİS 2003 Türkçe
Evet Sayin Meslekİ
YaptiĞiniz ÇaliŞma Çok GÜzel. Sİcİl No'da Sİlİnmesİn. Ve Sİlİnen Metnİn Yerİne Bİr Alttakİ Metİn GeÇsİn. FÖrmÜller Sabİt Kalacak.. TeŞekkÜrler

Mahmut Kök

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 - Türkçe
ekli dosyaya bakar mısınız? İnşallah istediğiniz gibi olmuştur, acele oldu biraz çünkü..

Excel Vers. ve Dili
OFİS 2003 Türkçe
Sayın Mesleki..
Sadece bir sorun kalmış.
Mesela 4. satır sildiğimde 5. satır üste geliyor ama arada boşluklar kalıyor. boşluklarıda tek tek silmek gerekiyor. Bu sorunu nasıl çözeriz. Yardımların için saol yinede..

lütfen mesleki şu makroyu tamamlayabilirmisin. mesela 2 satırı sildim tamamen altındaki satırlar yukarıya taşınacak şikilde düzerlenebilirmi

Excel Vers. ve Dili
OFİS 2003 Türkçe
Sayın mesleki
:) hala bekliyoruz. plase