Satır Yüksekliği Diğerlerinden Bağımsız Yapabilme?

Excel Vers. ve Dili
2016
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
20.01.2023
Merhabalar iyi çalışmalar;

Düzenleme yaparken örnek de gönderdiğim gibi satır yükseliklerini diğerlerinden bağımsız şekilde nasıl ayarlayabilirim?
Örneğin ;

4. satırdaki A sutunundan I sutununa kadar olan kısmın yüksekliğini farklı ayarlamak istiyorum, sonrasında J den T ye kadar olan kısmın yüksekliğini farklı ayarlamak istiyorum. Bunları diğerlerine de nasıl yapabilirim?

Excel kullanırken takıldığım bir konu yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Ekli dosyalar

kulomer46

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office LTSC Professional Plus 2021 - Türkçe
08-06-2027
Merhaba

Aşağıdaki resimdeki örnekteki gibi hücre birleştirme özelliğinden faydalanabilirisiniz.

Selamlar...

İlgili Resim
219267

Excel Vers. ve Dili
2016
20.01.2023
Merhaba

Aşağıdaki resimdeki örnekteki gibi hücre birleştirme özelliğinden faydalanabilirisiniz.

Selamlar...

İlgili Resim
Ekli dosyayı görüntüle 219267
Cevabınız için teşekkürler, Bunu Denedim yaptığım yerler oldu zaten ancak çok büyük bir çalışma üzerinden binlerce hücrenin satırının yüksekliğini değiştirip yapmak çok zor oluyor o yüzden başka çözüm olunabilecek durum varmıdır?

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
İş : Ofis 365 - Türkçe
Ev: Ofis 365 - Türkçe
Herhangi bir satırın tüm hücrelerinin yüksekliği aynıdır ve bu satırın yüksekliğine eşittir. Aynı satırdaki farklı hücrelere farklı yükseklikler uygulanamaz maalesef. Wordde bu özellik var ama excelde excelin özelliği gereği bunu yapmak mümkün değil.

Excel Vers. ve Dili
2016
20.01.2023
Herhangi bir satırın tüm hücrelerinin yüksekliği aynıdır ve bu satırın yüksekliğine eşittir. Aynı satırdaki farklı hücrelere farklı yükseklikler uygulanamaz maalesef. Wordde bu özellik var ama excelde excelin özelliği gereği bunu yapmak mümkün değil.
Anladım Teşekkürler Hocam..