Satirkay

Excel Vers. ve Dili
mm
Benİm Sorum: Ekte BelİttİĞİm Gİbİ Her Verİ GİrİŞİnden Sonra Aktarilan İlgİlİ Satiri GÖrmek İstİyorum Ancak Satir Ekranin Altinda KaldiĞi İÇİn GÖremİyorum. BÖlÜnen Satirdan Sonra Her Makro ÇaliŞtiktan Sonra Satirlar Bİr Yukari Kayabİlİrmİ. Cevaplariniz İÇn TeŞekkÜr Ederİm. Xls Formatinda Cevap GÖnderİrsenİz Sevİnİrİm.

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
..
..
..
Loop
Rows(j).Select
End Sub
seklinde deneyin

Excel Vers. ve Dili
mm
sayın,uzmanamele cevabınız için teşekür ederim gönderdiğim bu konuda yeniyim rica etsem ilk mesajda gönderdiğim ekte uygulayabilirmisiniz.

Excel Vers. ve Dili
mm
Sayın,Uzmanamele cevabınız için teşekür ederim. Bu konuda yeniyim rica etsem ilk mesajda gönderdiğim ekte uygulayabilirmisiniz.

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
mevcut kodlarınıza Rows(j).Select ilave edin

Sub a()
i = 4
k = 9
j = 2

Do Until Cells(j, 9) = ""
j = j + 1
Loop

Do Until Cells(i, 6) = ""

Cells(j, k) = Cells(i, 6)
k = k + 1
i = i + 1
Loop

Rows(j).Select

End Sub

Excel Vers. ve Dili
mm
Sayın uzmanamele kusura bakmayın sizi meşgul ediyorum ancak belirtmeyi unuttum ekte göndediğim dosyada sayfa 1 ekledim. Makro sayfasından sayfa 1 e eşittir formulu ile aktarma yapıyorum ben bu özelliği makro sayfasında değilde kitap 1 sayfasının 16. satırından sonra uygulamak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim İlginize teşekkür ederim.

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
makro konusunda henüz yeniyim, sorunuza tam cevap veremem.
dosyanızı tekrar düzenleyerek makro-vba altforumunda tekrar sorunuz, uzman arkadaşlar isteğinizi yerine getirecektir.