sayfa biçimlendirme hk.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003-Türkçe
Saygıdeğer Arkadaşlar;
Herkese iyi akşamlar. Benim problemim. Sayfa düzenlemesi ile ilgili. Ekte göndermiş olduğum dosya içinde birden fazla sayfa mevcut. Her sayfanın sütun genişliği ve sayfa sonu ön izleme yapıldığında çıktı ayarları (1 sayfada basılacak satır sayısı, sütun genişlikleri gibi) farklı. Bir komut ya da makro ile bu dosya içindeki sayfaların hepsini aynı anda ayarlama mümkün olabiliyor mu(Örn : her sayfadaki çıktı satır sayısı 60 ya da 70 gibi).İlgilene arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Ben mi yanlış görüyorum, yoksa bu sayfaların hepsi aynı mı ?

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003-Türkçe
sayfa biçimlendirme

Sayfaları ben örnek olması amacıyla kopyaladım. Sayfa sonu ön izlemede çıktıların farklı satır olduğunu düşünürsek hepsini aynı anda nasıl aynı biçimde ayarlayabiliriz.

Seyit Tiken

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel : 2010
Sayfa sekmesi üzerine sağ tıklayın > Tüm Sayfaları Seç, istenilen satır veya kolonları ayarlayabilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003-Türkçe
sayfa biçimlendirme

Seyit Bey ;
Sizin bahsettiğiniz şekilde yaptım ancak sayfaların hepsini seçip sayfa sonu ön izleme yaptığınızda söylediğiniz ayarları bütün sayfalar için yapamıyorsunuz. Benim amacım bir komut yada makro ile o dosya içindeki sayfaların hepsine aynı biçimi uygulamak(Örn: Her sayfayı kağıda çıktı alırken bir sayfada 70 satır çıkartması gibi)