Sayfa Siralama (acİl)

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Sayin Abİlerİm Forumda Sayfa Siralama İle İlgİlİ BİrÇok Konu Buldum Fakat Daha Yenİ Bu Konularla İlgİlenmeye BaŞladim. Konulardakİ FormÜllerİ Nereye Nasil YapiŞtiracaĞimi Bİlemedİm. Denedİm Ama Olmadi. Benİm İstedİĞİm Excel Sayfalarini Siralama Yaptirmak Her EkledİĞİm Sayfa Alfabetİk Olarak Siraya GeÇecek. AÇikÇasi Bİr Carİ Hesap Dosyasi OluŞturmak İstİyorum. Bana AÇiklama Yada Örnek Dosya GÖnderebİlİrmİsİnİz. Şİmdİden TeŞekkÜrler.

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın MEHMET020,

Sayın leventm tarafından kodları yazılan, örnek bir dosya ektedir.

Excel Vers. ve Dili
türkçe
meraba bu sıralaxls.sayfa sırala butonunu nasıl yaptınız formülünü eger yazarsanız çok sevinirim.teşekürler.........

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın dr 1356,

Araçlar - Özelleştir - Komutlar Sekmesinde Formlar'ı seçerseniz, sağ tarafta düğmeyi (Butonu) bulabilirsiniz. Üzerine tıklayıp yukarıdaki araç çubuklarının yanında uygun bir yere taşıyın.

Sonrasında taşıdığınız butonun üzerine tıklayıp Excel çalışma safyanızda istediğiniz yere, istediğiniz büyüklükte çizebilirsiniz.

Buton altındaki kodları görmek için de Alt+F11 tuşlarına beraber basın.

Kolay gelsin...

Excel Vers. ve Dili
türkçe
SAYIN SERTKAYA
cevap yazdıgı ve soruma ışık tutugun için teşekür derim.
sana yine bir sorum olacak ben ekteki dosyada 5.satırdan699.satıra kadar a_z yapmak istiyorum ekteki butonun ismini sırala yapıp ve bu dedigim gibi obutona basınca a dan_z yapan formülü yükleyebilirmisin

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Sayın dr 1356,

Ek'li dosyayı inceleyiniz.
UGRAŞTIM AMA YAPTIGINIZ SIRALAMA ÇALIŞTIRAMADIM MAKRO FELAN GİRMİŞİNİZ AMA BEN YAPAMADIM .TEŞEKÜRLER BANA ZAMAN AYIRDIGIN İÇİN................