Merhaba arkadaşlar. Excel'e yeni başladım diyebilirim. Şöyle bir sorun yaşıyorum ve çıldırmak üzereyim. Excel 2013'te <Görünüm> sekmesinden <Sayfa Sonu Önizleme> seçeneğini tıkladım. Daha sonra <Normal> seçeneğini tıkladım ve sayfanın ortasından geçen kesikli çizgiler belirdi. Bu çizgileri hiç bir şekilde yok edemedim. Bunları nasıl yok edebileceğimiz konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkür ederim.
NOT: Sitede bu sorunu araştırdım fakat Excel 2013 için bir çözüm bulamadım. Ayrıca Dosya->Seçenekler->Gelişmiş->"Bu çalışma sayfasının seçeneklerini göster->Sayfa Sonlarını Göster seçeneğinin tikini kaldırdığımda "Girdiğiniz sunucu taslakları konumu çevrimdışı çevrim dışı düzenleme için geçerli değil veya bu konuma erişme izniniz yok. Yerel bilgisayarınızdaki bir konumu belirtin hatası alıyorum."
Teşekkür ederim.
NOT: Sitede bu sorunu araştırdım fakat Excel 2013 için bir çözüm bulamadım. Ayrıca Dosya->Seçenekler->Gelişmiş->"Bu çalışma sayfasının seçeneklerini göster->Sayfa Sonlarını Göster seçeneğinin tikini kaldırdığımda "Girdiğiniz sunucu taslakları konumu çevrimdışı çevrim dışı düzenleme için geçerli değil veya bu konuma erişme izniniz yok. Yerel bilgisayarınızdaki bir konumu belirtin hatası alıyorum."