sayfa x den kapanmasın

Excel Vers. ve Dili
microsofoffice 2003
SEVGİLİ ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE
HEPİNİZİN VE TÜM SEVDİKLERİNİZİN YENİ YILINI KUTLAR
MUTLU SAĞLIKLI VE BOL KAZANÇLI BİR YIL DİLERİM

Excel hocalarım. Sizlerden almış oldugum kodlarla bir dosya oluşturdum şuan kullanıyorum. Hepinizin eline saglık.
Tekrar sizden ricam şu ki dosyamı çıkış butonundan kapattıgımda açık olan tüm excel dosyalarım kapanıyor. Sadece mevcut dosyamın kapanması için kod un neresinde degişiklik yapmam lazım bulamadım. Şimdiden çok çok teşekkür ederim.
saygılar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

S.Yiğit

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2019 TR
SEVGİLİ ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE
HEPİNİZİN VE TÜM SEVDİKLERİNİZİN YENİ YILINI KUTLAR
MUTLU SAĞLIKLI VE BOL KAZANÇLI BİR YIL DİLERİM

Excel hocalarım. Sizlerden almış oldugum kodlarla bir dosya oluşturdum şuan kullanıyorum. Hepinizin eline saglık.
Tekrar sizden ricam şu ki dosyamı çıkış butonundan kapattıgımda açık olan tüm excel dosyalarım kapanıyor. Sadece mevcut dosyamın kapanması için kod un neresinde degişiklik yapmam lazım bulamadım. Şimdiden çok çok teşekkür ederim.
saygılar.
Kullandığın kodları paylaşırsan hocalarımız değişiklik için yardımcı olacaktır.

Excel Vers. ve Dili
microsofoffice 2003
serkan bey dosyam ekdedir çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Tekrar sizden ricam şu ki dosyamı çıkış butonundan kapattıgımda açık olan tüm excel dosyalarım kapanıyor. saygılar.
Ben şimdi denedim bende başka kitaplar açıkken kapatmadı bu sizin dosyayla alakası yok windows ta ayrlarınızı düzeltmeniz gerekebilir.

Excel Vers. ve Dili
microsofoffice 2003
çok sagol sayın mami68. işyerindeki pc de kullanıyorum bu dosyayı. servere baglı oldugundan ayar degiştirme kısıtlı, ama nereye bakacam konusunda bir bilginiz varmı acep.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Bir sorum olacak sizlere.

kulandığınız bu PC de iki tane yüklü office varmıdır.

leumruk

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2013 tr
Selamlar, dosyanızı en üstteki çıkış yerine altındaki çıkış butonuyla kapatmayı dener misiniz?

Excel Vers. ve Dili
microsofoffice 2003
sayın leumruk hocam. ilginize teşekkür ederim. sanırım yanlış anladınız. diger dosyalarımı dediğiniz gibi kapatabiliyorum.
ama benim sorunun mevcut ekteki (OCAK-2009.xls) dosya butondan kapattığımda, açık olan yüm kitaplar kapanıyor. istediğim sadece (OCAK-2009.xls) dosyasının kapanması, diğerleri açık kalsın istiyorum.

leumruk

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2013 tr
Ekli dosyayı dener misiniz?

Ekli dosyalar