Sayfa1 deki belli bir hücrede "GİRİŞ" yazıyorsa sayfa2 de o hücrenin satırlarıyla ...

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
Sayfa1 deki belli bir hücrede "GİRİŞ" yazıyorsa sayfa2 de o hücrenin satırlarıyla ...

Merhabalar,
Sorum şu, şayet basit birşeyse yardım ederseniz sevinirim. Uğraştıracak birşeyse zahmet etmeyin benim için işinizin gücünüzün arasında.

Misal, Sayfa1 deki B sütununda "GİRİŞ" ya da "ÇIKIŞ" yazacak. sayfa2 de "eğer" komutuyla B sütunundaki hücrelere atıfta bulunarak "giriş" yazıyorsa bi kaç işlem yapılacak."çıkış" yazıyorsa hiç bir şey yapılmayacak.

Sorun şu ki; sayfa1 deki B sütunundaki "giriş" yazısı Satır1, Satır2,Satır3 ve Satır7' ye denk geldi diyelim. ama sayfa2 de satır7 değil satır4 ten devam etmesini istiyorum.yani "Çıkış" olan Satır 4,5,6 yı sayfa2 ye yansımasın.

basittir umarım.

okuduğunuz için bile teşekkür ederim.

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Küçük bir örnek dosya ekleyerek yapılmasını istediklerinizi dosya üzerinde manuel olarak yaparak açıklarmısınız..

.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
İlgine çok teşekkür ederim. dosya ekte.

Umarım örnekte anlatabilmişimdir.

Ekli dosyalar

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Eki inceleyiniz. Gizle ve Göster butonlarını kullanınız..

İstediğiniz bu mu?

.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
süpper, harika, çok teşekkür ederim. Bunu nasıl yaptığını anlatmam mümkün mü acaba.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
Visual basic ile bir kaç satır yazmışsın. ben visual basic kullanmayalı 7-8 yıl olmuştur.
Sanırım anlatsan bile anlamam. tekrar teşekkür ederim.