merhaba arkadaşlar şimdi ekteki dosyada bir tane veri giriş sayfam var vede icmal sayfam var benim icmalde taşın cinsini vs yazdım kalınlıkları var vede m2 adeti var fazla sözü uzatmadan anlaşılır bir şekilde sorumu sorayım benim istediğim olay veri girişinden değerleri girdim misal benim istediğim olay atıyorum traverten girdim 06.06.2007 tarihli kalınlığı 2 ve ihracatlik bir taş bunu adet olarak otomatik olarak icmaldeki sarıtraverten 2 cm yazan ihracat kısmındaki hücreye otomatik atacak ve sürekli üstüne topluyacak bu bütün taş cinsleri için geçerli bir tek iç p. yazıldığı vakit veri girişinde o taşın metrekaresini (m2) alıp otomatik olarak icmaldeki m2 yerindeki o taşın kalınllığındaki hücreye yazacak bunu düşerara ile denedim olmadi etopla ile de olmuyor =veri!hücreno yapıncada bi tek olarak veriyor ama üstüne toplamasını istiyorum sürekli topluyor onun için işin içinden çıkamadım bunu formülle veya makro ile nasıl yaparım şimdiden ilginiz vede yardımlarınız için tşk ederim iyi çalışmalar