sayfadaki kayıtın boş olan hücresinin yazdırılmaması ile ilgili tanımlama

arkadaşlar iyi akşamlar
ekte sunmuş olduğum excel programında "malzeme" sayfasında bulunan kayıtlara ait boş olan hücrenin kontrolünü yapıp listeye yazmamasını istedim ancak sahaların özellikllerini atamama rağmen boş olan sütün kontrolünü yapamadım ve ekte sunduğum gibi boş olan sütünlar dolu olarak görünüp satırlara boş olarak yazdı.benim istediğim ise ;
"Modeli Seri No DSİ No Motor No Şasi No" dolu ise ilgili kayıtın altına yazsın boş ise bir sonraki kayıt gelsin.

şimdiden yardımlarınız için teşekkür eder tüm forum arkadaşlarımın mübarek kurban bayramını kutlar saygılar sunarım

tahsinanarat

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2019 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
27-05-2028
Dosyanızı inceleyiniz

Dosyanızı incelermisiniz, umarım istediğiniz gibidir

tahsinanarat

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2019 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
27-05-2028
Sayın bülentcigali, Sanıyorum ben konuyu yanlış anlamışım, ben yazıcıdan çıktı almak istediğinizde boş satırların gislenmesini istediğinizi sanmıştım,

sayın tahsinanarat yinede teşekkür ederim
evet ben "malzeme" sayfasından okuyup "liste" sayfasına istediğim formatta yazdırmaktı amacım.sizinki listedeki boş satırları yazdırmamak olmuş.tekrar cevap verdiğiniz için teşekkür eder ramazan bayramınızı sevdiklerinizle geçirmeniz dileğiyle.

ben sorunu sahalrı dolu gördüğünden boşlukla kontrol edemedim ve o sahalara bir karakter atayıp o karekteri sordurup sorunu çözdüm.