Emeğinize teşekkür ederim. Bir kaç noktadan bahsedeyim. Bir kere userform kullanılmasına gerek yok. Dosyada bir tane sayfa var, resmi çekilecek alan sürekli sabit. Diğeri, gönderilecek mail adresini alan dışındaki bir hücreden alabilir (%99 ihtimalle sürekli tek bir mail adresine gönderim yapılacak). Üçüncü husus ben outlook değil windovs live mail kullanıyorum. O programı başlatacak şekilde kodu değiştirmeyi başarmadım. Bu kodların hepsi tek bir butondan çalışırsa çok iyi olur. Bir de verilen dizine jpeg olarak [b31] hücresinden aldığı isimle; aynı isimle varsa sonuna 001,002 ekleyerek kaydederse çok iyi olacak.
Demek ki pratikte çok kullanılmayan ve ilgil duyulmayan bir konu oldu. O zaman mail gönderme kısmını geçelim, geri kalan kısmı için ( özellikle aynı isimden varsa ardışık kaydetme) kısmı için yardımlarınızı rica ediyorum.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.