sayfadan sayfaya bellı sartlarla verı aktarımı

kakara

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2016 plus
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
19-12-2025
Merhaba ustadlarım sızlerden yardım beklıyorum ektekı dosyada tum genel açıklamaları yaptım . burda da sızlere kısa bılgı vereyım bellı hucrelerı arka sayfalara belırlı sartlarla aktarmak aktardıktan sonra ılk sayfadan aktarılan yerlerı temızlemek ve ıkıncı aktarımda ılk aktarımın altına aktarmak amacım. hucrelerın ıclerındekı formuller gelmeyecek aktarım esnasında ve temızleme kısmında da hucrelerın ıcındekı formullerın sılınmemesı gerekıyor. şimdiden ilginiz için çok tesekkur ederım yapılabılırlıgı varsa çok memnun olurum .

Ekli dosyalar

kakara

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2016 plus
19-12-2025
ustadlarım ben mı karışık anlattım yoksa ıstedıgım tablo mu karısık. dosyama göz gezdirebılırsenız çok sevınırım . ılgınıze sımdıden tesekkurler.

kakara

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2016 plus
19-12-2025
ustadlarım göz atabılırsenız cok sevınırım

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
İş : Ofis 365 - Türkçe
Ev: Ofis 365 - Türkçe
Dosyanızda "olması gereken 1" sayfası yok, muhtemelen "olması gereken" sayfasını kastediyorsunuz.

Bu sayfaya "yeşil boyalı ve dolu hücreler aktarılacak" demişsiniz ama örnek olarak girdiğiniz verilerde yeşil boyalı olan C1: S12 aralığındaki verileri göremedim.

Bunun gibi başka problemler de var muhtemelen.

Dosyanızı revize edip daha anlaşılır bir hale getirmenizi tavsiye ederim. Aynı sayfada farklı tablolar yerine her tabloyu farklı sayfada ve daha düzenli bir şekilde yapmanız hem çalışma düzeni hem de dosya yapısı açısından daha iyi olur. Dosyanızın bu halinde neyin ne olduğu hiç anlaşılmıyor. Farklı sütun genişlik ve satır yükseklikleri, düşük görünüm ayarı, farklı renkler ve farklı yazı tipleri kullanmak yerine %100 görünümde sade bir tasarım kullanmak konuyu bilmeyen için kolaylık sağlar.

kakara

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2016 plus
19-12-2025
uyarılarınızı dıkkate alıp daha anlısılır bır sekılde paylaşım yapıcam @YUSUF44 ustadım ılgınız ıcın tesekkurler

kakara

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2016 plus
19-12-2025
merhabalar @YUSUF44 ustadımın uyarısıyla ekledıgım dosyayı guncelledım işallah daha anlasılır olmustur. ilginiz ve alakanız ıcın cok tesekkur ederım sızlerden rıcamı dosyanın ıcınde detaylı bır sekılde anlatmaya calıstım.

Ekli dosyalar

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
İş : Ofis 365 - Türkçe
Ev: Ofis 365 - Türkçe
Yeni dosyanızla önceki dosyanız arasında bizim fark edebileceğimiz renk değişikliği ve olması gereken 1 sayfasındaki sütun kaydırma dışında bir fark göremedim. Dosyanız bu haliyle de benim için pek anlaşılır değil maalesef. Bence siz kendinize de eziyet ediyorsunuz. Bu dosyayı çok daha anlaşılır ve kullanıcı dostu olarak düzenleyebilirsiniz bence.

kakara

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2016 plus
19-12-2025
@YUSUF44 öncelıkle ılgı ve alakanız ıcın tesekkur ederım. kımsenın degerlı vaktını calmak ıstemem tablomu sıfırdan olusturdum ısallah bu sefer sızlere dogru ve anlasılır bırsekılde ıstedıgımı anlatabılmıstırım. ılgınız ve alakanız ıcın sımdıden tesekkur ederım

Ekli dosyalar

kakara

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2016 plus
19-12-2025
sorunum devam etmektedır ustadlarım yardımcı olabılırsenız sevınırım guncel dosyam 8 nolu mesajımda bulunmaktadır.