sayfalar arası kayıt arama

Excel Vers. ve Dili
exel 2003
değerli arkadaşlar ekte sunduğum dösya parametre sayfasında açılan pencerede her köy için yeni bir sayfa açıyor yapılan kayıt ilgilini köyüne kaydediliyor şu an bu çalışmada sadece eksik olan işlem bittikten sonra bütün sayfalarda tek bir bütonla arama yapılıp yapılamayacağı

örneğin A isimli şahısın bir çok köyde arazi kaydı var ben ilgiliyi tek tek sayfalarda aramaktansa bir arama bütonu ile T.C. kimlik numrasını girdiğimde çalışma kitabı içindeki sayfalarda arama yapabilirmiyim parametre sayfasına bir arama bütonu ekleyebilirmiyim

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 tr
SELAM,
Tablonuzun son hali ile ilgili örnek dosya eklermisiniz
(Burda yazılan ile eklediğiniz kitap açıldığında istenenler farklı)
eklediğiniz kitapta bahsettiğiniz şekilde arama yapılabilecek veriler olsun

Excel Vers. ve Dili
exel 2003
eklediğim dosyanın parametre sayfasında formu aç bütonu aile yapılan kayıtta mehmet şimşek in değişik köylerde arazisi olabilir örnekte yaptığım gibi bu köyleri tek tek aramaktansa bir arama bütonu ile bütün köyleri arayailirmi acaba

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
exel 2003
Tşk ederim elinize emeğinize sağlık yanlız bu kayıtları bir forma toplayıpta döküm alabilirmiyiz acaba

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 tr
elbette,
nasıl birşey istediğinizi örneklendirebilirseniz
yardımcı olmaya çalışırım

Excel Vers. ve Dili
exel 2003
şimdi sizin yapmış olduğunuz arama bütonuna tıkladığında bulunan köyleri bir liste halinde sablon sayfasına döküm yaptırabilirseniz ordan dökümde alabiliriz

Excel Vers. ve Dili
exel 2003
tamam elinize sağlık yanlız dökümü yapmadı köy isimlerini oraya yazdı da hangi köye ne ürün ekmiş o bilgileride getirmesi lazım yani t.c. kimlik numarasını adı soyadını baba adını ve ekmiş olduğu ürün bilgilerinin tamamını bu sayfaya dökerse iyi olacak en başada köy isimlerini yazarsa ekte sunmuş olduğum dosyada sablon sayfasına bakarsanız

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
exel 2003
çok değeli arkadaşım yaptığımız işlem tamam yanlız eğer kontrol ederseniz hatalı çalışıyor kaydet dediğimde farklı yerlere kayıt yapıyor tamam köyü doğru yanlız farklı hücrelere kayıt ediyor ve her kaydettiğini bir öncekinin üstüne kaydediyor
oysa 1 köyde belki 100 belki 200-300 çiftçi oluyor yani kaydet dediğimde alt alta kaydetmesi lazım kusura bakmayın sizinde değerli zamanınızı alıyorum

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 tr
selam,
12 nolu mesajdaki dosyayı indirdiğinize eminmisiniz
şimdi ben tekrar indirerek denedim, bir sorun göremedim, verileri alt alta yazıyor ve bana göre getirdiği verilerde doğru
eğer yanlış olduğuna eminseniz 12 nolu dosya üzerinde örnek ile gösterirmisiniz

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 tr
12 nolu mesajdan tekrar indirebilirsiniz
14 nolu mesajınızdaki eklediğiniz dosya ile 12 nolu mesajdaki benim eklediğim dosya aynı değil

Birde burdaki kodları başka bir kitaba kopyalayıp orda uygulamayı deniyorsanız iki kitaptaki tablolarında sutun yapısı aynı olmak zorunda, farklıysa bahsettiğiniz hata olabilir.
Benim eklediğim dosya üzerinden gidelim lütfen

Excel Vers. ve Dili
exel 2003
sevgili üstadım tamam kayıtta bir sorun gözükmüyor yanlız aramada kimin tc sini yazarsan yaz mehmet şimşek kaydını veriyor ekte ahmet beyli köyüne bazı isimler kaydettim kontrol ederseniz

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
exel 2003
tamam çok teşekkür ederim kusura bakmayın değerli zamanınızı aldığım için özür dilerim
inşallah bir sorun çıkmaz

Son düzenleme: