merhaba arkadaşlar ekteki dosyada ufak bir depo takip programı daha doğrusu şablonu var makrolar çok zaman alacağı için formülle daha mantıklı olacağını düşündüm ama şöyle bir sıkıntım var benim iki tane sayfam var birincisi giriş sayfam yani depoma aldığım malzemelerim ve fiyatı yazıyor örnek yaptım benim birinci istediğim eğer giriş sayfasında malın cinsi aynı ise MALIN TOPLAM ADETİ kısmında üst üste toplasın adetlerini yani H sütünündaki karşılık gelen yere farklı ise yeni satıra geçsin ve kayıtı ordan devam ettirsin ikinci sorunumda isteğim daha doğrusu birde çıkış sayfam var çıkış sayfama malın cinsini yazığım vakit örnek jenaratör gibi jenararöt giriş sayfasında stokta kaç adet var misal 150 ben çıkış sayfasında kaç adet kullanacağımı yazacağım ve malın cinsini yazınca otomatik olarak Kalan adeti yerinde stoktan otomatik olarak düşüp karşısına kaç adet kaldığımı yazacak ETOPLA ETOPLA.ÇARPIM la bir yerlere gelmeye çalıştım ama tam başarılı olamadım şimdiden yardımlarınız ve ilginiz için tşkler