- Excel Vers. ve Dili
- Office 365 - İngilizce
Arkadaşlar çalışma kitabımda 20 den fazla sayfam var.Bu sayfaların içerisinde değişik adetteki satırlarda bulunan E sütunundaki veriyi ilk sayfada A sütununda bulunan aynı adlı satırın D hücresine yazmak istiyorum.Aşağıdaki gibi bir kod yazdım ama olmadı.
FIRMALAR sayfasında A sütununda ABC İNŞAAT, BBB İNŞAAT , DDD İNŞAAT .... gibi birçok firmaların ismi var.FIRMALAR çalışma sayfasın haricinde yukarıda yazılan ABC İNŞAAT,BBB İNŞAAT , DDD İNŞAAT'a ait sayfalarda var.
ABC İNŞAAT'ın çalışma sayfasındaki son dolu satırın E hücresindeki değeri FIRMALAR çalışma sayfasında ABC İNŞAAT yazan hücrenin bulunduğu satırın D sütununa yazdırmak istiyorum.
FIRMALAR sayfasında A sütununda ABC İNŞAAT, BBB İNŞAAT , DDD İNŞAAT .... gibi birçok firmaların ismi var.FIRMALAR çalışma sayfasın haricinde yukarıda yazılan ABC İNŞAAT,BBB İNŞAAT , DDD İNŞAAT'a ait sayfalarda var.
ABC İNŞAAT'ın çalışma sayfasındaki son dolu satırın E hücresindeki değeri FIRMALAR çalışma sayfasında ABC İNŞAAT yazan hücrenin bulunduğu satırın D sütununa yazdırmak istiyorum.
Kod:
Private Sub CommandButton1_Click()
For i = 2 To [a65536].End(3).Row
Cells(i, "A").Select
Sheets("i").Select
a = [a65536].End(3).Row
b = Cells(a, "E")
Sheets("FIRMALAR").Select
Cells(i, "D") = b
Next
End Sub