Sayfaların Gizlenmesi

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 - Türkçe
Merhaba arkadaşlar, bir konuda yardımlarınıza ihtiyacım var. İçinde tablolarımın bulunduğu 7 sayfalık bir dosyam var ve bir userform oluşturarak görsellik katmaya çalıştım.Buraya kadar başarabildim ama hatasız bir şekilde bir türlü excel sayfalarını gizleyemedim.Sayfaları gizlediğim zamanda botunlar hata veriyor bu defa.yani istediğim şey userform açıldığında arka planda excel sayfalarının görünmemesi, sadece userform üzerindeki butonlara basıp,çağrıldığı zaman sayfaların görünmesi.Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Excel Vers. ve Dili
2003
türkçe
ekteki kodu kullana bilirsin

Private Sub Workbook_Open()
Application.Visible = False
End Sub

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 - Türkçe
Çok teşekkür ederim accilisse ama sanırım ben yeterince doğru ifade edemedim yapmak istediğim şeyi. Yazmış olduğun kodla açılışta sayfalar görünmüyor yani sadece userform açılıyor ama butona basıp sayfaları çağırdıktan sonra sayfalar sürekli görünüyor.Benim aslında yapmak istediğim sayfaların sadece ilgili butona basıldıkça görünmesi. Yani userformda butona basıp herhangi bir sayfayı çağırdıktan sonra başka bir sayfayı görmek istersek yine userforma dönüp ordan butonla geçmek.Umarım bu defa ifade edebilmişimdir. Yardımcı olursanız sevinirim.

Excel Vers. ve Dili
2000,2003,2007
Merhaba,

Dim sayfa_adi

Private Sub Worksheet_Activate()
sayfa_adi = ActiveSheet.Name
End Sub

Private Sub Worksheet_Deactivate()
Worksheets(sayfa_adi).Visible = False
End Sub

gitmek istediğiniz sayfanın kod bölümüne kodları yapıştırın.Daha sonra başka sayfaya geçiş yaptığınız zaman sayfanın gizlenmesi gerekiyor.

E.ALAN

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 - Türkçe
merhaba,
Göndermiş olduğun kodu yazdım ersoyalan ama olmadı, yine de teşekkürler.