Sayfaya tıkladığımızda istenilen hücrede açılması

Excel Vers. ve Dili
Office 2007
Arkadaşlar 15 sayfalık bir exce dosyası var. ben her bir sayfanın istenilen hücrede açılmasını istiyorum. Yani o sayfa için hangi hücreyi seçmişsem o hücrede/satırda sayfa açılacak. Örnek dosyada yola çıkacak olursak test isimli sayfanın 1000 satırına yani 19. sayfa veri girdim ve kaydettim. Başka bir sayfaya girip tekrar test isimli sayfaya geldiğim zaman kaydettiğim yerde değil istenilen hücrede açılmasını istiyorum. Konu ile ilgili gerekli açıklamalar ekteki dosyada mevcut.. Şimdiden tşk..

Ekli dosyalar

leumruk

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2013 tr
Selamlar...
Sayfaların kod bölümüne aşağıdaki kodu ekleyebilirsiniz.
Kod:
Private Sub Worksheet_Activate()
Range("A1").Select
End Sub

Excel Vers. ve Dili
Office 2007
üstad tşk... sanırım oldu... Bu kadar soruya üç satırlık kod.... valla helal olsun :) Tekrar tşk.

leumruk

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2013 tr
Rica ederim. Ben de bir cevher yok, soru kolaydı.

Excel Vers. ve Dili
Office 2007
Valla arkadaşlar üstadlar... Biraz önce bu foruma yazdıklarıma bir baktım da hep bir şeyler sormuşum... Hep birşeyler istemişim... Arada bir benimde cevaplayacağım kapasitede :) sorular geliyor fakat hep benden önce birileri davranıyor ve cevaplıyor.. Yani az da olsa bende bir katkıda bulunmak istiyorum fakat dediğim gibi benden önce cevaplıyorlar... Eeeee diğerlerini de ben cevaplayamıyorum.... O nedenle hep bir şeyler istemiş ve sormuş gibi görünsemde inanın işin aslı öyle değil.........

Sayın uzmanlar en azında toplamalı çıkarmalı soruları bari bize bırakın..... :)