Sayfayı aynı şekilde yeni sayfaya aktarma

Excel Vers. ve Dili
2003 2007 türkçe
arkadaşlar yapmak istediğimi ekte anlattım yardımcı olursanız sevınır sadece veri aktarmasını ayarlarsam yeter gerisinin hepsi hazır saygılarımla

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 2007 türkçe
ilgin için teşekkür ederim ama ben anasayfadkı verileri degğiştirdikce veri oluştur tuşuna basıncva devamlı hangi tarihi girdiysem o tarihten sayfa acıp işleyecek

Excel Vers. ve Dili
2003 2007 türkçe
kodda hata var dıyor hocam

resimini ekledim
veri girişi dedim sayfada ben devamlı işlem yapacağım c6 hücresindeki tarihli sayfayı oluştur dedıgımde aktaracak yanı acılan sayfalar o ısmı alıcak

hocam hatayı düzelttim bide nasıl bı ayar yapmam lazım kı sadece veri olan yeri alsınbutonlar aktarılmasın

bide 4 tane sayfa oluşturdunmu bi öncekine geçiyor bu şekilde değilde veri girişi sayfasan geri dönmesi sağlana bilirmi

Son düzenleme:

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
arkadaşlar yapmak istediğimi ekte anlattım yardımcı olursanız sevınır sadece veri aktarmasını ayarlarsam yeter gerisinin hepsi hazır saygılarımla
Dosyayı açtğınızda Sağ üstte "KOPYALA" menüsünü göreceksiniz, formu açtığınızda "Veri Girişi" Sayfasında bulunan C6 hücresindeki değer textbox da kopyalanacak Sayfa olarak gösterilmektedir, "OLUŞTUR" butonuna tıkladığınızda sayfanın kopyası alınacaktır, aynı isimle birden fazla oluşturulması engellenmiştir, "Veri girişi" sayfasındaki c6 hücresinde bulunan tarih değiştiği sürece sayfa olluşturmanız mümkündür.Dosya ektedir

Ekli dosyalar

dEdE

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 64 Bit
Merhaba,
CommandButton1 in kodunu aşağıdaki ile değiştirin.

Kod:
Private Sub CommandButton1_Click()
    Columns("B:C").Select
    Selection.Copy
    Sheets.Add After:=Sheets(Worksheets.Count)
ActiveSheet.Name = [C6].Value
ActiveSheet.Range("B1").Select
ActiveSheet.Paste
ActiveSheet.Range("D6").Select
    Sheets(" VERİ gİRİŞİ").Select
    Range("C6").Select
    Application.CutCopyMode = False
End Sub

Excel Vers. ve Dili
2003 2007 türkçe
Dosyayı açtğınızda Sağ üstte "KOPYALA" menüsünü göreceksiniz, formu açtığınızda "Veri Girişi" Sayfasında bulunan C6 hücresindeki değer textbox da kopyalanacak Sayfa olarak gösterilmektedir, "OLUŞTUR" butonuna tıkladığınızda sayfanın kopyası alınacaktır, aynı isimle birden fazla oluşturulması engellenmiştir, "Veri girişi" sayfasındaki c6 hücresinde bulunan tarih değiştiği sürece sayfa olluşturmanız mümkündür.Dosya ektedir
Hocam buda güzel olmuş sayfa oluşturduktan sonra veri sayfasına otomatik dönmesi sağlana bilirmi

Excel Vers. ve Dili
2003 2007 türkçe
Dosyanın en son hali şekilde ekledim eklediğim geri butonunun oluşturulan sayfada otomatıkmen cıkması ıcın ne yapmam lazım ana sayfada gorunmesını ıstemıyorum yenı oluşturdugum sayfalarda otomatikmen cıkması ıstıyorum
Çalışma sayfası korma şifresi:12345 tir

Ekli dosyalar

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
Dosyanın en son hali şekilde ekledim eklediğim geri butonunun oluşturulan sayfada otomatıkmen cıkması ıcın ne yapmam lazım ana sayfada gorunmesını ıstemıyorum yenı oluşturdugum sayfalarda otomatikmen cıkması ıstıyorum
Çalışma sayfası korma şifresi:12345 tir
Sanıyorum "Geri dönüş" butonunu kopya sayfa oluşturulduktan sonra tekrar ana sayfaya dönmek için tasarladınız, eğer amacınız kopya sayfa oluşturulduktan sonra tekrar ana sayfaya dönmek ise bu butona gerek kalmadan da işlemi halledebilirsiniz, ek olarak sayffa oluşturulduktan sonra form kendini kapatmaktadır, dosyanız ektedir

Ekli dosyalar