sayfayı satır, stün ve sayfa yapısı ile birlikte kopyalamak?

udentr2002

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
iş yerinde Office 365
evde Office 365
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
25-12-2029
Merhaba arkadaşlar ben bir buton yardımı ile sayfa1 i başka bir sayfaya kopyalıyorum yanlız bu kopyalamayı yaparken sayfa1 in satır, stün genişlikleri ile beraber kopyalayabilmem için nasıl bir kod eklemesi yapmalıyım vede sayfa1 yatay görünümünde kopyalama yaptığım yeni sayfamında yatay görünümde olması için ne yapabilirim?

udentr2002

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
iş yerinde Office 365
evde Office 365
25-12-2029
Arkadaşlar ben forumda bununla ilgili olarak değerli bir hocamın yapmış olduğu çalışmayı gördüm istediğim böyle bir şey kodlar aşağıdaki gibidir
Kod:
Sheets("Format").Copy After:=Sheets(Sheets.Count)
yukarıdaki kod sayesinde Format adlı sayfayı kopyalayıp yeni bir sayfa açıyorum
yanlız değerli üstatlarımında anlayacağı gibi yeni sayfanın ismini "Format(2)" olarak yazıyor bu adı ben sayfa üzerinde bulunan textbox1 deki ile nasıl değiştirebilirim. yani ismin Format(2) değilde textbox1 e yazdığım şeyle aynı olması için ne yapabilirim?

udentr2002

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
iş yerinde Office 365
evde Office 365
25-12-2029
Arkadaşlar biraz daha kurcalayınca şöyle bir şey buldum ve işime yarıyor yeni bir sayfa açıyor hemde istediğiniz sayfanın tüm sayfa yapısı ile birlikte belki başka bir arkadaşıma lazım olur diiye veriytorum

Kod:
Sheets("Format").Copy Before:=Sheets(1)
Sheets(1).Name = TextBox1.Text
Format sayfasını kopyalayıp yeni bir sayfa açıyor ve yeni açtığı sayfanın ismini textbox 1 e yazılan veri ile değiştiriyor.

Excel Vers. ve Dili
2003
2007
İyi çalışmalar..

Sheets("Format").Copy After:=Sheets(Sheets.Count)

activesheets.name=textbox1.text