A1 hücresine 50 kişilik bir listeden bir telefon numarasının girilerek bu numaranın kime ait olduğunu otomatik olarak nasıl elde edebiliriz.
Saygılar...
Merhaba,
Öncelikle hoşgeldiniz diyelim.
Sorunuza çabuk yanıt almak istiyorsanız sorunun anlaşılır olmasına dikkat etmelisiniz. Numaranın kime ait olduğu nereden sorgulanacak? Aynı excel sayfasından mı? Başka sayfadan mı? Yoksa TürkTelekom'un Web sayfasından mı? Bu açık değil.
Örnek dosya eklerseniz daha iyi olur.
Eğer sorgulama excel sayfasında yapılacaksa aşağıdaki Linki incelemenizi öneririm.
Kolay gelsin.
Örnek dosyayı gönderiyorum. Daha başka bir deyişle bu isteğimi listeden Bul ve Değiştir ile halledebiliyorum ama ben daha hızlı yapmak için örneğin aylık telefon görüşmelerinin olduğu yeni bir çalışma sayfasına formülü uyguladığım zaman listedeki tüm telefon numaralarının kime ait olduğu oturur mu?
Saygılarımla
Örnek dosyayı gönderiyorum. Daha başka bir deyişle bu isteğimi listeden Bul ve Değiştir ile halledebiliyorum ama ben daha hızlı yapmak için örneğin aylık telefon görüşmelerinin olduğu yeni bir çalışma sayfasına formülü uyguladığım zaman listedeki tüm telefon numaralarının kime ait olduğu oturur mu?
Saygılarımla
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.