sayısal hücre karşılığının metinsel hücrede yer alması

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
A1 hücresine 50 kişilik bir listeden bir telefon numarasının girilerek bu numaranın kime ait olduğunu otomatik olarak nasıl elde edebiliriz.
Saygılar...

dEdE

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 64 Bit
Merhaba,
Öncelikle hoşgeldiniz diyelim.
Sorunuza çabuk yanıt almak istiyorsanız sorunun anlaşılır olmasına dikkat etmelisiniz. Numaranın kime ait olduğu nereden sorgulanacak? Aynı excel sayfasından mı? Başka sayfadan mı? Yoksa TürkTelekom'un Web sayfasından mı? Bu açık değil.
Örnek dosya eklerseniz daha iyi olur.
Eğer sorgulama excel sayfasında yapılacaksa aşağıdaki Linki incelemenizi öneririm.
Kolay gelsin.

http://www.excel.web.tr/f60/vlookup-duseyara-uygulamasi-t17226.html

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
Örnek dosyayı gönderiyorum. Daha başka bir deyişle bu isteğimi listeden Bul ve Değiştir ile halledebiliyorum ama ben daha hızlı yapmak için örneğin aylık telefon görüşmelerinin olduğu yeni bir çalışma sayfasına formülü uyguladığım zaman listedeki tüm telefon numaralarının kime ait olduğu oturur mu?
Saygılarımla

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
Örnek dosyayı gönderiyorum. Daha başka bir deyişle bu isteğimi listeden Bul ve Değiştir ile halledebiliyorum ama ben daha hızlı yapmak için örneğin aylık telefon görüşmelerinin olduğu yeni bir çalışma sayfasına formülü uyguladığım zaman listedeki tüm telefon numaralarının kime ait olduğu oturur mu?
Saygılarımla

Ekli dosyalar