Seçilen kritere göre tablo görünteleme

Arkadaşlar,

Ekte bir dosya var ve içinde açıklaması mevcut. Amacm listbox dan seçilen kritere göre 2. sayafadan tablolardan bir tanesini getirip birinci sayafaya kopyalaması.Yardımcı olacak emeği geçecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Bu arada söylemeyi unuttum, hernekadar ekteki örnekteki örnekteki tabloların satır ve sütun sayıları eşit olsada yanıtlarken farklı ebatlarda olabileceğinide dikkate alırsanız sevinirim.(ayrıca makro çözümünden ziyade formül ile çözülebilir mi acaba?)

Sorumu cevaplayan arkadaşlar nasıl yaptıklarınıda anlatırlarsa çok sevinirim.Tekrar herkeze teşekkürler.

Sn: simplyfun

Ekte Sn:zetodanın hazırladığı formüle koşullu biçimlendirme ile istediğiniz şekile getirdim.
Umarım işinizi görür
Saygılar

Teşekkür ederim çalışıyor ama nasıl yaptığınızıda izah ederseniz sevinirim.

Sn:simplyfun aslında çok fazla yapılmış bir şey yok tablonun oluştuğu alanı tarayıp koşullu biçimlendirmeden hücre değerini >eşit>$c$3 olarak belirttikten sonra biçimden kenarlığı seçip hücre çizgilerinin boş olmasını sağlayıp tamam dedikten sonra istenilen şart oluştuğunda boş olarak gözüküyor. işinize yaradığına sevindim saygılar

Seyit Tiken

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel : 2010
Makrolu Alternatif :

Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If [H6] = "" Then [B6:F12].Clear
Application.ScreenUpdating = False
If [H6] = 1 Then Sheets(2).[A5:E11].Copy Destination:=Sheets(1).[B6].End(3).Offset(5)
If [H6] = 2 Then Sheets(2).[G5:K11].Copy Destination:=Sheets(1).[B6].End(3).Offset(5)
If [H6] = 3 Then Sheets(2).[M5:Q11].Copy Destination:=Sheets(1).[B6].End(3).Offset(5)
End Sub

Emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim.